E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan nerede ikamet edecek?---

Erdoğan nerede ikamet edecek?

Erdoğan nerede ikamet edecek?
02 Eylül 2014 - 18:45 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan’a hareketinden önce basın toplantısı düzenledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci yurt dışı gezisini Azerbaycan'a gerçekleştirdi. Erdoğan, Bakü öncesi 25 Aralık operasyonuyla ilgili mahkemenin verdiği yargı kararını değerlendirdi. Erdoğan, karara itirazı olan varsa, itirazlarını yaparlar diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü'ye hareket etmeden önce Ankara'da basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, 25 Aralık süreciyle ilgili mahkemenin verdiği takipsizlik kararını değerlendirdi.

İşte, gazetecilerin sorularını da cevaplayan Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

25 ARALIK HAKKINDAKİ TAKİPSİZLİK KARARI

Yargı kararını verdi. Takipsizlik kararının ne anlamam geldiğini hukukla ilgisi olan varsa bilirler. Bu konuda itirazı olan varsa itirazlarını yaparlar. İtirazda da kimin hakkı vardır yoktur bu hukukta bellidir.

İKAMET ADRESİNİZ NERESİ OLACAK, YENİ BİNAYI BAŞBAKAN MI CUMHURBAŞKANI MI KULLANACAK

Şu anda oturduğum yer ikamet adresimdir. Şöyle ifade edeceğiz. Sayın cumhurbaşkanımızın oturduğu yerden ayrılmasıyla bir süre daha oturmaya devam edeceğiz.

Daha sonra yeni yapılan binalara cumhurbaşkanlığı olarak taşınmayı düşünüyoruz.

Şu andaki cumhurbaşkanlığı binaları ve konutlarına da başbakanımınız taşınmasını planladık.

F-16’NIN DÜŞÜŞÜ

Az önce Genelkurmay başkanımla görüştüm. Bir F-16 uçağımız piste yaklaştığında bir bayan yüzbaşımız herhalde sıkıntıyı anlamış olacak ki atlayıp kurtuluyor. Uçak piste çakılmış oluyor.
Diğer uçaklarda sıkıntı yok. Değerlendirmeden soran Genelkurmay gerekli açıklamayı yapacaktır.

ZİYARETİNİZDE CHP VE MHP TEMSİLCİLERİ YOK…

Partimizin kuruluş yıldönümü resepsiyonunda bir açıklama yapmıştım. Ben bir davet ederim iki üç davet ederim. Gelirler, gelirler gelmezlerse bir daha davet etmem. Burası duygusallığı taşıyan yer değildir.
Burası ülkenin zirvesi cumhurbaşkanlığı makamıdır. Davete icabet edilmezse bir daha davet etmek gibi bir mecburiyeti yoktur.

İçtüzük kitapçığının kalkıp meclis başkanımıza fırlatılması bunu ardından yapılan açıklamalar, hele hele genel başkanın “bu bir meşru müdafaadır” açıklaması çok manidardır.
Hele hele bir insanın adam öldürmesi bazen meşru müdafaadır benzetmesi, bir defa teşbih hata kabul etmez. Bu bir zihniyet meselesidir. Bundan dolayı da biz böyle bir ağız dalaşına CHP’nin başındaki zatla girecek değilim.
Gelenlerle yolculuklarımızı yaparız… 

ÇÖZÜM SÜRECİNİN GELECEĞİ

Hükümet görevli olan bakanlarımız arasındaki değişiklikleri yapmış takdirleri odur bize düşen hayırlı olsun demektir. İsabetli olduğu kanaatindeyim. Bu tecrübeleri bu arkadaşlarımız birlikte dayanışma içinde geleceğe taşıyacaklardır.
Çözüm sürecinin önemi ortadadır ve bunu başarıya taşımak şahsım da olmak üzere hepimizin görevidir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KİM İLGİLENECEK02 Eylül 2014 21:37

    SAYIN CUMUR BAŞKANIM ADANADA Tarlayı iş gücü ve masrafsız bir sonraki ekime hazırlamanın en kolay yolu, kibriti çakıp anızı yakmak. Tarlalardan tüten duman ve küller tüm şehrin üzerine kabus gibi çöktü. Araçların üzerleri küllerle doldu, insanlar ciğerlerine duman soludu. Hem insan, hem tabiat hem de bizzat çiftçinin toprağı ziyan oldu

  • T.C seni seviyor :)02 Eylül 2014 18:54

    en güzel yerlere layıksın.