E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan AYM'ye başvurdu---

Erdoğan AYM'ye başvurdu

Erdoğan AYM'ye başvurdu
18 Nisan 2014 - 20:04 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan sosyal medyada hakarete ilişkin yargı kararlarının uygulanmadığı gerekçesiyle AYM'ye başvuru yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya organlarında kendisi ve ailesine karşı yapılan temel insan hakları ihlallerinin ortadan kaldırılmasına yönelik verilen mahkeme kararlarının uygulanmaması nedeniyle Anayasa Mahkemesine bireysel başvuruda bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın Anayasa Mahkemesine yaptığı bireysel başvurunun dilekçesinde, yasa dışı dinlemeye maruz bırakılarak özel hayatın gizliliği ve haberleşme hürriyetinin ihlal edildiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flamenco7218 Nisan 2014 23:53

    Kanımca; Sistem testi niteliğinde ve AYM için "Bak AYM nasıl taraflı davranıyor demek ve AYM 'yi yıpratmak için özellikle yapılmış bir başvuru...AYM ne diyecek...? iddia edilen kişisel hak ihlali iddiları hakındaki kararlar zaten Erdoğan'ın lehinde verilmişse...Bu kararların icrası sağlamak "Demokratik Hukuk Devleti" ilkeleri çerçevesinde hükümetin görevi olduğundan yetkisizlik görevsizlik ve red kararı verecek..Sadece ilgili hesapların kapatılmasına yönelik kararları uygulatma görevi idarenin...Yani birisi sana borç takmış...mahkemede alacağın kesinleşmiş görmüş ama icraya gittiğinde borçlunun ikamet adresine ulaşamıyorsun ve alacağını tahsil edemiyorsun diye AYM 'ye başvuruyorsun gibi bişey..Erdoğan'ın başvuracağı yer hükümet ve devlet organları yaw..

  • hacı18 Nisan 2014 21:43

    senin yaptığın hakaretler, attığın iftiralar, söylediğin yalanlar nolacak?

  • rasim18 Nisan 2014 20:39

    aym yol geçen hanı oldu,,herkes her konuda bu kuruma başvurursa,diğer mahkemelerin hükmü ne olur?