E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkrem Dumanlı'dan ilk sözler---

Ekrem Dumanlı'dan ilk sözler

Ekrem Dumanlı'dan ilk sözler
19 Aralık 2014 - 15:08 borsagundem.com

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı serbest bırakılmasından ardından açıklama yaptı

14 Aralık soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve az önce serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı konuştu.

İşte Dumanlı'nın açıklamalarından satırbaşları:

TÜRKİYE'Yİ REZİL ETMEYİ GÖZE ALDILAR

Değerli basın mensupları buraya kadar o kadar zahmeti çekmiş gelmişsiniz. Basın özgürlüğü ve demokrasiye inanıp buralara kadar gelen çok değerli vatandaşlarımız...Değerli basın mensupları ve arkadaşlar sizin çok yakından gördüğünüz gibi Türkiye bir tiyatroyu seyrediyor. Kendi ayıplarını, günahlarını, kendi yolsuzluklarını gizlemek için sansasyonel olay çıkarmak isteyenler bizleri hedef alarak, basın özgürlüğünü tehdit altına alarak Türkiye’yi rezil etmeyi göze aldılar.

"O İDDİALARI İADE EDİYORUM"

Bir gazete binasına baskın düzenlediler. Bir genel yayın yönetmenini gözaltına aldılar. Maksat belliydi. Algı operasyonunun hedefi belliydi. Amaçları belliydi. Türkiye büyük bir yara aldı. Gözaltına alındığıma üzülmedim. Basın özgürlüğüne gaddar saldırı herkes gibi beni de üzdü ama ülkem adına daha da üzdü. Bir yıldır terör örgütü üyeliğiyle haşa bu iddiayı sahiplerine huzurlarında iade ediyorum. Bana terör örgütü üyesi diyenler aynıyla iade ediyorum.

"ALLAH'TAN KORKUN"

Zaman Gazetesi’ne terör üyesi diyenler Allah’tan korkun, iade ediyorum. Allah’tan korkun. 30 senedir yayın yapan bir gazeteye iftira ederken Allah’tan korkun. Aynıyla iade ediyoruz! Geldiler bizi gözaltına aldılar. Hapisten korkmayız, idam sehpasına çıkılacaksa adeta düğüne gider gibi gitmekten de korkmayız. Herkes sussa basın susmaz. Herkes korksa medya korkmaz. Medya da korksa Zaman korkmaz!

Ayrıntılar geliyor...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • basın özgürlüğü mü 19 Aralık 2014 19:32

    şuna çıkar özgürlüğü deyin

  • ilkay19 Aralık 2014 16:55

    Askerlerin ve masum gazetecilerin bedduası diyelim::)) Daha iyi günleriniz bunlar..

  • hökümet19 Aralık 2014 16:34

    hökümetin sonu yakın , mevcut yönetim en acımasız şekilde cezalandırılmayı hak ediyor.

  • DOĞRUCU DAVUT19 Aralık 2014 16:13

    HAKLISINDA;balbay,yalçın,şık vb. leride bir zamanlar basın özgürlüğü derken,üstelik binlerce gün hapis yatarken..ZAMAN gazetesinin o günlerdeki yayınlarını bir daha oku sayın DUMANLI..BARİ BİZ ZAMANINDA ZAMAN DA YANLIŞ YAPMIŞIZ ÖZÜR DİLERİM DE..

  • doğrucu davut19 Aralık 2014 16:07

    delilsiz ve belgesiz GENELKURMAY BAŞKANI,TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERLİĞİYLE SUÇLANIRKEN..İnsanlar hükm giymeden yıııllarca hapis yatarken teneke çalıp yayın yapmayıpta hukuk ve adalet deseydiniz..sizi şimdi alnınızdan öperdik sayın Dumanlı..

  • murat19 Aralık 2014 15:50

    kontrolsüz güç güç deildir,ekrem dumanlıyı bir zaman sonra başbakan olarak görürsem şaşırmam,

  • DOĞRUYA DOĞRU19 Aralık 2014 15:49

    Aziz Yıldırım ve FENERBAHÇE Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri silahlı suç örgütü yayınları yaparken oluyorsa..bu da olur..Bence ikiside yanlış..yani alma mazlumun ahını hikayesi gibi bir şey..

  • Çarkçıbaşı19 Aralık 2014 15:20

    Dumanlıyı,ÜST Makemeye itiraz edip HÜKÜMET en yakında tutuklatır banko.