E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkrem Dumanlı parti lideri mi olacak---

Ekrem Dumanlı parti lideri mi olacak

Ekrem Dumanlı parti lideri mi olacak
20 Aralık 2014 - 05:09 borsagundem.com

Geçmişte Fethullah Gülen'in en yakınındaki isim olan, daha sonra cemaatten ayrılan Latif Erdoğan canlı yayında açıkladı: Dumanlı parti lideri olacak

14 Aralık operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından dün yurtdışı yasağı getirilerek serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın parti kuracağı iddia edildi. 

İddianın sahibi, bir zamanlar Gülen cemaatinin en önemli isimlerinden olan ve daha sonra cemaatten ayrılan Latif Erdoğan. Dün akşam TVNET'te Kum Saati programına katılan Latif Erdoğan, "Ekrem Dumanlı kurulacak paralel partinin başına getirilecek" dedi. Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

"Son olaylar bakıldığında, operasyon öncesi kitlelerin toplanması, bugün tahliye sonrası toplanan kalabalığa arkadaşın yaptığı konuşmaya baktığımızda benim görebildiğim kadarıyla yapılmak istenen şu; Ekrem Dumanlı'nın kendisinde olmayan bir şeyle şişirilerek kahraman haline getirilmeye çalışılıyor. Eğer ben dedikten sonra plandan vazgeçmezlerse Ekrem Dumanlı nihayette birleştirilecek partilerin başına geçirilecek. Şu anda onun topluma tanıtılması, topluma hitap etmesi hepsi birer prova."

BEYAZ TV'DE DE TEKRARLADI

Latif Erdoğan, Ekrem Dumanlı'nın parti başkanı olacağı iddiasını gecenin ilerleyen saatlerinde Beyaz TV'deki yayında da tekrarladı. Erdoğan, "Hani o kurulan hülle partiler var ya. Onlar birleştirilerek başına Ekrem Dumanlı getirilecek" ifadesini kullandı. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yahya25 Aralık 2014 18:52

    latifciiiğiim.... şimdi nasıl için için ahlar vahlar ediyon... keşke ben olaydım Ekremin yerine! ben ön planda olaydım... sınıf başkanı ben olaydım. yemezler.. kimin çanağından yalanıyorsan onlardan birşey iste. mucuk

  • x men20 Aralık 2014 10:06

    latifcim yine üflemişsin ..Nezaman adam olacaksın..

  • erdal20 Aralık 2014 09:49

    ne zamandır partiler paralel oldu? peki parti kurulmazsa ne diyeceksin latif

  • ersan20 Aralık 2014 08:44

    Dumanlıya yakışır aslında,hitap gücü,ses tonu,boy,pos mükemmel.

  • falcı20 Aralık 2014 07:56

    Siyasete girerse merkez sağın en güçlü lideri olur ama gireceğini sanmıyorum.

  • Gecmiş20 Aralık 2014 06:06

    Cemaat siyasal polsye ve hukuk organzasyonu ulkedekidiğer butun gruplara uyguladığı despotluklarına dönüp bir baksın önce.kuyrukları sıkışınca onlarda Cem uzan gibi birden milliyetcilik slahına sarıldı.