E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da çatışma: 4 ölü---

Diyarbakır'da çatışma: 4 ölü

Diyarbakır'da çatışma: 4 ölü
06 Ekim 2015 - 20:50 borsagundem.com

Diyarbakır’ın dört mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Bismil ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 4 kişi öldü

Bismil İlçe Kaymakamlığı'nca bugün saat 12.30 sıralarında Ulutürk, Dumlupınar, Fırat ve Tekel mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen ilçede, teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon sırasında çatışma çıktı.

Ulutürk ve Dumlupınar mahallelerinde yaşanan çatışmada, 4 kişi öldü. Ölenler, otopsileri yapılması için İlçe Devlet Hastanesi'ne getirildi.Hayatını kaybeden 4 kişinin sivil ya da terörist olduğu henüz öğrenilemedi.

İlçede çatışmalar sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hdp taktiği..06 Ekim 2015 21:45

    pkk nın leşlerine sivil kıyafet giydirip, asker-polis sivilleri öldürüyor diye basın açıklaması yaparlar. benim vergimle vatana ihanet.. niye bandırmada değil de, bismil de bu teröristler var kardeşim. halk niye bu hainleri içinde barındırıyor. HDP li dangalaklar ne diyor bu işe. benim vergimle siyasi contluk iyi mi, avrupa ve israil uşakları???