E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Diyarbakır'da 3 okul yakıldı---

​Diyarbakır'da 3 okul yakıldı

​Diyarbakır'da 3 okul yakıldı
18 Eylül 2014 - 23:20 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 1, Silvan ilçesinde de 2 okulun yakıldığı bildirildi

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, "Önemli yurt içi olaylar" başlığı altında yer alan açıklamada, Diyarbakır'ın Lice ilçesi Dallıca Mahallesi'ndeki Dallıca İlkokulunun bölücü terör örgütü mensupları tarafından sabah erken saatte yakıldığı kaydedildi.  

Silvan ilçesi Dağcılar Mahallesi'ndeki Dağcılar İlkokulu ve Çaldere Mahallesi'ndeki Çaldere İlkokulunun da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakıldığı belirtilen açıklamada, Siirt'in Pervari ilçesinde dün, iki bölücü terör örgütü mensubunun, Beğendik köyü mülki sınırları içinde, Botan Köprüsü inşaatını yapan bir inşaat firmasına ait şantiyede görevli bekçiyi kısa süreli alıkoyduğu ve şantiyede bulunan bir iş makinesini yaktığı ifade edildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever18 Eylül 2014 23:50

    Bu canilerden anca bu beklenir....

  • Hasan Bilici18 Eylül 2014 23:30

    Ne vergi verirler Ne ssk primi öderler Ne Elektrik parası öderler Yaralı parmağa iş....zler Hep devletten beklerler Devlet batıdakilerin vergisinden kursağından keser okul hastane yapar, yol yapar, baraj yapar Onuda yakar yıkarlar. Ağızlarından da barış sözcüğünü düşürmezler. O ağıza hiç barış ykışıyormu. YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE. Devlet devletliğini göstermeli. Yeter artık