E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli'den Türkeş talimatı---

Devlet Bahçeli'den Türkeş talimatı

Devlet Bahçeli'den Türkeş talimatı
03 Eylül 2015 - 20:29 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla, MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in mezarı emzem ve gül suyuyla yıkandı

MHP, seçim hükümetinde Başbakan Yardımcılığı görevini kabul eden Tuğrul Türkeş ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etmelerine dikkat çeken bir tepki gösterdi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli talimat verdi, Türkeş’in mezarı ve çevresi, zemzem ve gül suyuyla yıkandı. Bu işlemin gerekçesi, “Türkeş’in mezarını kirlettiler. O nedenle zemzem ve gül suyu ile yıkandı” şeklinde açıkladı. 

"RUHU İKİNCİ KEZ İNCİTİLDİ"
‘Mezarlık ziyareti’ için MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Rahmetlinin ruhu ikinci kez incitildi. Ölçüsüzlüğün bu kadarına da pes demek lazım. Babasını ziyareti şimdi mi aklına geldi? Yalnız ziyaret edebilirdi” demişti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ise, “Bu tip girişimler MHP’yi güçlendirmekte başka hiçbir şeye yaramaz” değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)