E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'nun konvoyunda feci kaza!---

Davutoğlu'nun konvoyunda feci kaza!

Davutoğlu'nun konvoyunda feci kaza!
20 Kasım 2014 - 18:41 borsagundem.com

Irak'ta bulunan Başbakan Ahmet Davutoğl'nun konvoyunda kaza meydana geldi

Irak’ta temaslarını sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konvoyunda kaza meydana geldi.

Bağdat’ta yaşanan kazada bir araç takla atarken Davutoğlu’nun garsonu Lokman Candemir’in yaralandığı öğrenildi. Iraklı şoförün durumunun ise ağır olduğu belirtildi.

Kazaya ilk müdahale Davutoğlu’nun konvoyundaki doktorla yaptı. Ahmet Davutoğlu hastaneye kaldırılan yaralıları ziyaret etti ve ardından programına devam etti.

Ayrıntılar geliyor…

MESELEMİZ BATAKLIĞI KURUTMAK
Davutoğlu az önce Irak Meclis Başkanı ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında ise şunları söyledi:

Türkiye ile ABD arasında yoğun bir istişare vardı. Bu yürümektedir. Geçtiğimiz hafta içinde Sayın Obama ile Avustralya’da görüşmüştük. Daha önce Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı görüşmeler vardı. Biden yarın Ankara’ya geldiğinde görüşmelerimizi sürdüreceğiz.

IŞİD benzeri terör örgütlerinin bölgede etkin olmaması için her türlü çabaya destek veririz. Ancak şunun da unutulmaması lazım Suriye’deki sorun IŞİD ile başlamamıştır. Irak yok edildiğinde başka örgütler de doğabilir.

Türkiye’deki 2 milyona yakın mültecinin yaklaşık 500 bini DEAŞ’tan kaçanlardan, 1,5 milyonu ise Esad rejiminden kaçanlardan oluşuyor.

Bizim meselemiz bataklığı kurutmak. Bunu için daha kapsamlı bir stratejiye ihtiyaç var. Kobani’de olduğu gibi Halep’teki saldırılara karşı da aynı tedbirleri almak gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı 20 Kasım 2014 20:00

    türkiyeye nükleer enerji santralleri yapılmasını kesinlikle destekliyorum ancak bizim insanımız cahil, sakar, sorgulamaz, düşünmez. Böyle insanlarla nükleer santral ölüm , kanser makinesi olur. Madenlerin hali ortada.