E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan memurlara büyük müjde---

Davutoğlu'ndan memurlara büyük müjde

Davutoğlu'ndan memurlara büyük müjde
18 Nisan 2015 - 14:07 borsagundem.com

Davutoğlu Memur-Sen Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada memurlara 'ek derece' müjdesi verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Memur-Sen'in 5. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Başbakan Davutoğlu konuşmasında Ak Parti'nin son bir kaç yıl içinde attığı adımlarla sendikal harekete ne kadar önem verdiğini gösterdiğini söyledi. Tatil ve ücretlerle ilgili düzenlemeler yapılacağını açıklayan Davutoğlu, 1 Ocak 2005 yılından sonra göreve başlayan devlet memurlarına ek derece verilmesi kararını prensip olarak benimsediklerini ve seçimlerden sonra gerekli kararların alınacağını açıkladı. 
Hangi etnik kökenden olursa olsun, nereden gelirse gelsin tüm memurların eşit olduğunu söyleyen Başbakan Davutoğlu "Bizim kültürümüzde nepotizm yoktur. Ehliyet ve liyakat tek kriterdir. 'Bu benim tanıdığımdır' diye devletin yönetilmesi çöküşe yol açar" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VaTaNDaS18 Nisan 2015 21:13

    Ben memur olarak 2014 yılında 120 TL zam almışım, 2015 yılında da 3 + 3 alacağım!! Benim tükettiğim gıda ve tekstil enflasyonu en az yıllık % 15 lerde! 2014 yılında alım gücüm % 10 2015 yılında da kümilatif %20 civarında düşmüş!!! Ben bunu bilirim.. Memurlar hiç bir dönem bu kadar dışlanıp aptal yerine konmamıştı! Zaten memur sen denilen sendikanın dünyada eşi benzeri de yoktur!!

  • AMİNNNNNNNNNNN,18 Nisan 2015 20:53

    Şimdiye kadar aklın neredeydi kalkıpta seçim zamanı böyle şeyleri gündeme getiriyorsun bizlerde sizlere inanacağız öyle değilmi hadi başka kapıya memurda olsak sizlere oy moy yok busefer CHP tisini destekleyerek ilk defa bir sol partiyi iktidara taşıyacağız inşallah sizlerdende başarılı olacaklarına inanıyoruz vatandaşlar olarak.sizler sadece pari içindeki yalakacılara yağcılara maaş bağladığınız adamlara gebe kalın .bizler herşeyi biliyoruz içinizdeki düşmanlar herşeyi açıklıyorlar partinin içinde neler döndüğünü.

  • Ahmet18 Nisan 2015 20:17

    Güdümlü bomba pağladı. imama ver onu pamuk tıkar

  • v ırak osman18 Nisan 2015 18:12

    Seçim yatırımı değil zaten başkan düşünüyordu seçim bitsin hepsi rafa kalkar başkan desene herkezi uzaya goturecem

  • mali18 Nisan 2015 17:17

    Örtülü popülizm. Bu tür yaklaşıklar oy getirmez. Götürür.

  • Kader İz18 Nisan 2015 15:13

    Sınavsız memur yaptığınız partililer ne oliyy. Ehliyet derken sürücü ehliyetini mi kastediyorsun