E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan indirim müjdesi---

Davutoğlu'ndan indirim müjdesi

Davutoğlu'ndan indirim müjdesi
21 Mayıs 2015 - 19:19 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Tokat mitinginde konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Tokat mitinginde halka hitap ediyor. Gençlere müjde veren Davutoğlu, "Türk Hava Yolları ile konuştuk. Bugün de kararı çıkardılar. 12-25 yaş arasındaki gençler, dünyanın neresine giderlerse gitsinler, Türk Hava Yolları'nın biletleri yüzde 30 indirimli olacak" dedi.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları:
Tokat'a yeni bir havalimanı yapacağız. Bu topraklar nereden gelirlerse gelsinler mazlumlar için şefkat ve merhamet kucağıdır. Biz baş veririz, baş eğmeyiz. 

Türk Hava Yolları ile konuştuk. Bugün de kararı çıkardılar. 12-25 yaş arasındaki gençler, dünyanın neresine giderlerse gitsinler, Türk Hava Yolları'nın biletleri yüzde 30 indirimli olacak

"BİZ MERKEZ ÜLKEYİ KURMUŞUZ HABERLERİ YOK"
CHP 'merkez ülke Türkiye' diye program açıklıyor, biz merkez ülkeyi kurmuşuz haberleri yok. İstanbul küresel ekonominin merkezi durumunda uyuyorlar haberleri yok. AK Parti 4 yanlışı siler süpürür. Türkiye'yi merkez ülke kim yaptı?  

"BU DÖRTLÜ ÇETE ÖZÜR DİLEYECEK Mİ?"
Şimdi suçlu tespit edildi. Bugün İçişleri Bakanlığı açıkladı. Daha önce 2008'de DHKP-C'den tutuklanan bir terörist. Eğer DHKP-C'nin irtibatlarına bakmak isteyen varsa şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz katli esnasında çağrılan CHP'ye baksınlar. Eğer DHKP-C'nin irtibatlarına bakmak isteyen varsa Esed rejimine övgü dizen CHP milletvekili adaylarına baksınlar. Kandil'le DHKP-C ilişkisine baksınlar.

Bu dörtlü çete özür dileyecek mi? 12 yıllık iktidarımızda tek bir AK Partili şiddete bulaşmamıştır. İftiralarla hiç kimse seçim sürecine gölge düşürmesin mertçe yarışsın. 

MHP, CHP, HDP liderleri her yere gidebiliyor mu? Millet ile buluşabiliyor mu? Bizim davamız bayrağımızı dünyanın her yerinde dalgalandırmaktır. Bunların 4'ünün adları farklı ama hepsi eski Türkiye partisi. 
Duble yolları otoyollara dönüştüreceğiz. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yatırımcı22 Mayıs 2015 00:52

    ha ha ha daha durun 15 gün sonra ne hallere düşeceksiniz.beyhude çırpınışlar...

  • doğa21 Mayıs 2015 23:04

    savcı olayında terör örgütü pazarlık için iktidardan birini çağırır niye muhalefetten birini çağırsın bu bir tuzaktı

  • Byk21 Mayıs 2015 21:48

    Gençler bol bol uçsunda. Politikacılar hepten uçuyorlar. Kanal İstanbul projesi masal olmuşa benziyor.

  • exper21 Mayıs 2015 21:07

    BİST te işlem gören bir şirkete bu şekilde müdahale ne demek oluyor? Seçim vaatlerinde THY nın ne işi var?

  • Goldaşzede21 Mayıs 2015 20:39

    Beni soydular sn.başbakanım!

  • erk21 Mayıs 2015 20:33

    % 30 indirim,,, 18,,, 25 yas araligi, neder herkes degil, amac nedir,,, gençlere hoş gorunmek mi,,, bence genclik gelecege guvenlebakmak istiyor, 3 krş etkolomez olari anlay misun.