E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'na onlarca koruma---

Davutoğlu'na onlarca koruma

Davutoğlu'na onlarca koruma
02 Eylül 2014 - 15:59 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından Başbakanlık Merkez Bina'ya geldi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yapacağı haftalık olağan görüşmesi öncesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Merkez Bina’da çalıştı. 

Çankaya Köşkü’ne çıkmadan önce Başbakanlık’ta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Müsteşar Feridun Sinirlioğlu ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile görüşen Davutoğlu, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ü de kabul etti. Yaklaşık 50 dakika süren görüşmede Güngör, Davutoğlu’nu yeni görevi için kutladı. 

Davutoğlu’nun Başbakanlık Merkez Bina önünde duran 0002 plakalı makam aracını da bir görevlinin dakikalarca temizlemesi de dikkat çekti. 

Başbakan Davutoğlu, temizlenen makam aracı ile geniş güvenlik önlemleri arasında merkez binadan ayrıldı. 

KORUMA DUVARI

Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından Başbakanlık Merkez Bina'ya geri döndü. Davutoğlu, Başbakanlık makam aracından inerken alınan geniş koruma önlemleri dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Allah başımızdakilere zeval vermesin.02 Eylül 2014 17:18

    ben tetikçi olsam bu şekilde bile vururum. umarım daha iyi koruyorlardır özellikle Erdoğan'ı.