E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu ilk kimin elini sıktı?---

Davutoğlu ilk kimin elini sıktı?

Davutoğlu ilk kimin elini sıktı?
28 Ağustos 2014 - 14:26 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yemin töreni için geldiği TBMM genel kurulunda AK Partili vekillerin alkışları ile karşılandı

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TBMM Genel Kurulu'na gelişinde, daha önce Erdoğan'ın oturduğu AK Parti sıralarının en önüne oturdu. Davutoğlu'nun yanında AK Parti grup başkan vekili Nurettin Canikli yer aldı. Davutoğlu yerine oturmadan muhalefet sıralarına giderek, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve CHP Grup Başkan Vekili Aydın'ın elini sıktı. 

EMİNE HANIM, ÜÇ ÇOCUĞU İLE BİRLİKTE

Genel Kurul salonuna Erdoğan ailesinden önce çocuklar, Bilal, Esra ve Sümeyye geldiler. Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte TBMM'ye gelen Emine hanım, genel kurul salonuna daha sonra geldi. Erdoğan ailesinden Bilal Erdoğan'ın eşi ve çocuğu izleyiciler arasındaydı.

SARE HANIM DA GENEL KURUL'DA

Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve oğlu Mehmet de, izleyiciler arasında yer aldılar. Sare Hanım, kordiplomatik üst düzey devlet görevlileri için ayrılan locadan genel kurulu izledi. Sare Hanım, Diyanet İşleri Başkanı'nın yanına oturdu.

KOMUTANLAR TAM TAKIM

Yemin töreninde başta Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve tüm kuvvet komutanları katıldı. Ayrıca Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve tüm yüksek yargı organlarının başkanları da yemin töreni için kendilerine ayrılan yerdeydi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)