E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, spiker Mengü'ye çattı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan, spiker Mengü'ye çattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, spiker Mengü'ye çattı
28 Mayıs 2015 - 14:09 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN Türk'ün başarılı spikeri Nevşin Mengü'yü hedefine aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Kurulu'nda şoförlerle bir araya geldi. Genel kurulda konuşan Erdoğan, Nevşin Mengü'nün attığı "muhtar, taksici, otobüs şoförü" tweetini eleştirdi.

NEVŞİN MENGÜ'NÜN 'MUHTAR, TAKSİCİ' TWEETİNİ ELEŞTİRDİ

"Eski CHP milletvekillerinden birinin kızı televizyon spikeri bir hanımefendi bizim burada otobüs şoförü kardeşlerimle buluşmamı duymuş ama içine de sindirememiş" diyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"KENDİ KÜÇÜKLÜĞÜ, KENDİ ACİZLİĞİ"

"Benim bugün burada programa katılacağımı da duymuş ama kendince başkanlık sistemiyle ve otobüsçülerle dalga geçiyor. Hatta daha da ileri gidip muhtar, taksici, otobüs şoförü kutsal üçlü diyerek adeta kin kusuyor. Bahsettiği kim milletin kendisi. Muhtar demek seçilmiş demektir. Sandık, demokrasi demektir. Bunların millete, demokrasiye inançları işte bu kadar. Taksici, otobüsçü kim? Bu milletin alın teriyle helalinden evlerine ekmek götüren asil evlatları. Başkanlık sistemini küçümsüyor aslında böyle yaparak kendi küçüklüğünü, acizliğini gösteriyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DC28 Mayıs 2015 18:20

    alın size klasik bir chp zihniyeti daha taksiciyi otobüscüyü muhtarı şoförü aşağılıyorsun

  • inadına akp28 Mayıs 2015 17:16

    siz halka bu kadar uzak ve burjuva gibi yaşadığınız için anlayamazsınız, elit tabaka gidip chp ye oy veriyor bunlar gibi, türkiyeden birhaber hepsi sonra, otobüse, toplu taşımaya hayatta binmezler, halkın içine çıkmazlar,halkı küçümserler seçimden sonra da oyları görünce nasıl alıyor bu kadar yüksek oyları akp derler, 08 haziran sabahı yine dersinizi almış olarak uyancaksınız

  • ne başarısı28 Mayıs 2015 16:00

    doğru dürüst konuşmayı bile bilmiyor, konuşmasında hata yapacak diye haberini bile izlemiyorum...

  • Vatandaş28 Mayıs 2015 15:50

    Madem Muhtar seçilmiş, seçilmiş rektör adaylarını neden bu sandık sevdalısı hakettikleri rektörlüklerini vermeyip, oyu düşük olan kendine yandaş rektörleri atamış, bir de bunu açıklasında duyalım!!!

  • lider28 Mayıs 2015 15:47

    cumhurbaşkanının halka iç içeolması sizleri niye bu kadar tedirgin ediyor anlamıyorum.sziler insanlara bakış acınız nasıl nasıl bir modelsiniz ne istiyorsunuz cözemedim gitti arkadaşş

  • krn-i28 Mayıs 2015 15:47

    Neden insanlar kendi işlerini yapmazlar,Tv de çalışanlarda insanlara tepeden bakıyor sizin de bir oyunuz var

  • ne seçilmekmiş arkadaş28 Mayıs 2015 14:34

    sandık ne seçilmiş ne demokrasisi yahu burası türkiye al gülüm ver gülüm ahbap çavuş, menfaat koltuk para. bir tutturmuş seçilmiş seçilmiş diye seçmek seçilmek erdemli, kültürlü insan işidir. bizimki feodal yapı başka birşey değil

  • Aysoy28 Mayıs 2015 14:20

    Nevşin Mengü, hiç bulaşmayın bu adama. Hata mekanı gideceğiniz yolun üzerindeyse yolunuzu değiştirin, başka yerden gidin. Ne olur ne olmaz . :))