E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCiliv: İnternet kontrol edilmeli---

Ciliv: İnternet kontrol edilmeli

Ciliv: İnternet kontrol edilmeli
18 Nisan 2014 - 13:37 borsagundem.com

Turkcell Genel Müdürü Ciliv, Twitter ve YouTube yasakları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Turkcell'in 20. yılı nedeniyle düzenlenen organizasyonda CNBCe.com'a konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Twitter ve YouTube kısıtlamaları ile ilgiili değerlendirmelerde bulundu.

Ciliv, "Biz senelerdir Türkiye'de internetin çok büyük önemi olduğuna inanıyoruz; bunu Türkiye de tamamen anlamış vaziyette. Fakat internet içinde de birçok olmaması gereken, yanlış bilgiler olan noktalar da var. Bunların da kontrol edilmesi bence normal, bunların zararları olabiliyor. Biz internetin hızlı bir şekilde yayılmasını istiyoruz ama aynı zamanda devletimizin kanunlarına, kurallarına da saygılı hareket etmeliyiz" dedi.

UKRAYNA FİNANSALLARA YANSIR

Ukrayna'da yaşanan olayların gelecek hafta açıklanacak olan ilk çeyrek sonuçlarına yansımasının sorulması üzerine Ciliv, "Ukrayna'da son 3 aydır yaşanan olaylar bizi çok endişelendiriyor. Oradaki şirketimiz Ukrayna pazarına odaklı bir Ukrayna şirketi. Kırım'daki olaylar da tabii ki endişe verici. Orada da ciddi bir devalüasyon oldu, 9'dan 10,8'e kadar çıktı. Bunun da etkileri oluyor tabii ki finansallarımızda. Bunları önümüzdeki hafta çeyrek sonu açıklamalarımızda resmi ve detaylı olarak bildireceğiz. Devalüasyon etkilerinin finansallara yansımaları olacaktır" diye konuştu.
Turkcell, Ukrayna'daki iştiraki Astelit'in Life markası ile GSM operaasyonlarını sürdürüyor.

TAKSİT SINIRI YERLİ TELEFONA TALEBİ ARTIRDI

Ciliv, kredi kartlarına gelen taksit sınırlamasının hem yerli telefona, hem de taahhütlü paketlere olan talebi artırdığını belirterek, ilk çeyrek sonuçlarıyla birlikte detaylı bilgi verebileceklerini söyledi.

İLK ÇEYREK HEDEFLERLE UYUMLU GELİR

Turkcell CEO'su, gelecek Perşembe günü açıklanacak olan ilk çeyrek finansal sonuçların beklentilerle uyumlu olacağını düşndüğünü söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)