E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li meclis üyesine saldırı---

CHP'li meclis üyesine saldırı

CHP'li meclis üyesine saldırı
07 Temmuz 2015 - 15:38 borsagundem.com

CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ verdiği önergeler nedeniyle dayak yedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı çalışmalar ve yolsuzluk iddialarına karşı verdiği soru önergeleriyle ile gündeme gelen CHP'li meclis üyesi Hüseyin Sağ saldırıya uğradı.

Kadıköy, Göztepe’deki evinden spor yapmak üzere çıkan Hüseyin Sağ, aracıyla hareket halindeyken takip eden üç kişinin saldırısına uğradı. Üç kişi önce Sağ’ın otomobiline arkadan hafifçe çarptı. Otomobili durdurup aşağı inen Sağ, hasarı kontrol ederken yumruklu, tekmeli saldırıya uğradı. Saldırganların elinden güçlükle kurtulan Hüseyin Sağ, koşarak olay yerinden uzaklaştı. Acıbadem Hastanesi’ne giden Sağ, tedavi altına alındı. 

10 yılı aşkın bir süredir İstanbul’da çok sayıda inşaat projesine karşı yürüttüğü mücadele ve açtığı davalarla kamuoyu tarafından tanınan Sağ, tedavisi sürerken “Saat 13.00 gibi Kadıköy, Göztepe’deki evimden çıktım. Aracımla 150 metre gittikten sonra, bir araç arkadan aracıma çarptı. Arabadan hasara bakmam için indiğimde üç kişi birden üzerime saldırdı. Burnum ve çene kemiğim kırıldı. Eğer olay yerinden uzaklaşmasaydım daha kötü şeyler olabilirdi. Adamlar çok profesyoneldi” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)