E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'de toplu istifa---

CHP'de toplu istifa

CHP'de toplu istifa
22 Ağustos 2014 - 16:30 borsagundem.com

CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Karataş ve yönetim kurulu üyeleri seçimde başarı sağlanamaması üzerine istifa etti

CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Karataş ve yönetim kurulu üyeleri, seçimlerdeki başarısızlığın heyecanlarını azalttığını belirterek görevlerinden istifa etti. Karataş partiden kopmayacaklarını vurguladı.

2011 yılından bu yana CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirten Karataş, "Görevde bulunduğumuz bu zaman içerisinde gece gündüz demeden, partimizin başarısı için özveriyle çalışmalarda bulunduk. Bu çalışmalarda umudumuz ve heyecanımız hiç bir şekilde eksilmedi. Çünkü siyaset heyecan ve umut işidir. Fakat geride bıraktığımız yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki başarısızlık bizi heyecanımızdan etmiştir. Görevlerimizi yeni heyecan taşıyan yoldaşlarımıza bırakacağız. İnşallah o arkadaşlarımızın heyecanı hiç eksilmez. Bizler biliyoruz ki CHP'de hiçbir görev yeri boş kalmaz ve yapacak birileri mutlaka çıkar" dedi.

DIŞARIDAN ADAYLAR ÜZDÜ

CHP Genel Merkezi'nin sağa açılım politikasının da kendilerini üzdüğünü söyleyen Karataş, "Bizler gencecik yaşlarda partiye geliyoruz ve partinin öz evlatları olarak yetiştiriliyoruz. Bu durumda dışarıdan partimize aday taşımak bizleri hem üzdü hem çelişki içinde bıraktı. İnşallah 2012 genel seçimleri ile birlikte üyeye ve tabana sorulmadan aday belirlenmez. Parti üyeleri bir yerlere aday olmak istiyorsa parti içinde çalışmalarını yapmalı, seçim olacağını bilmeli ve ona göre zamanını ayarlamalıdır. Bu şartlarda şerefle sürdürdüğümüz görevimizden istifa ediyoruz. Ancak bu istifa partiden uzaklaşma olarak asla anlaşılmasın. Bizler CHP'ye gönül vermiş insanlarız. Bizlerin partiye bağlılığı ideolojiktir" diye konuştu.

İL BAŞKANINDAN PLAKET

Oğuz Karataş ve arkadaşlarının üç yıldır özveri ile görev yaptığını belirten İl Başkanı Muzaffer Mavuk, "Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri seçimlerde de olağanüstü bir özveriyle, sabaha kadar çalıştılar. Genç arkadaşlarımızın istifa etmelerine karşın her zaman partimizin yanında olacağına, katkıda bulunacağına inanıyorum" dedi. Mavuk, Karataş'a 3 yıllık hizmetlerinin anısına plaket sunup, teşekkür etti. Bir süre önce görevinden istifa eden CHP Altıeylül İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Emrah Türk de toplantıya katıldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)