E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'de istifa sonrası bomba iddia!---

CHP'de istifa sonrası bomba iddia!

CHP'de istifa sonrası bomba iddia!
31 Ekim 2014 - 19:02 borsagundem.com

CHP'de Emine Ülker Tarhan'ın istifasının ardından kulislerde iki milletvekilinin daha istifa edeceği iddia edildi

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan partisinden istifa etti. İstifanın ardından CHP kulislerinde iki vekilin daha istifasıyla sayıları üçe ulaşacak vekillerin İşçi Partisi'ne geçeceği iddia edildi.

ANKARA KULİSLERİNİ SALLAYAN İDDİA: İŞÇİ PARTİSİ'NE GEÇECEKLER
İki vekilin daha istifasıyla sayıları üçe ulaşacak vekillerin İşçi Partisi'ne geçeceği CHP kulislerinde konuşuluyor. gercekgundem'in edindiği bilgiye göre istifası beklenen iki milletvekilinden biri için, hala ikna süreci yürütülüyor. Buna göre vekile, istifa etmesi halinde İşçi Partisi Genel Başkanlığı teklif edildi. İşçi Partisi'nin isminin değiştirilmesi de teklifin içerisinde yer alan maddelerden. CHP kulislerinde bu durunda İP'nin adının ise değiştirilerek Türkiye İşçi Partisi haline getirileceği konuşuluyor.

SON DENEME GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ OLDU
İstifa edeceği söylenen iki vekili istifaya sürükleyen son gelişme ise grup başkanvekilli seçimleri. Levent Gök karşısında İzzet Çetin'i destekleyen ancak başarılı olamayan vekillerin bu gelişme karşısında istifa kararı aldığı da konuşulanlar arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)