E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO istifa sahte çıktı---

O istifa sahte çıktı

O istifa sahte çıktı
31 Ekim 2014 - 21:05 borsagundem.com

Fatma Nur Serter istifa iddialarını yalanlayarak sahte bir hesaptan adına istifa açıklanması yapıldığını belirtti

Antalya Belek’te kampa giren CHP yönetimi, bugün Ankara milletvekili Emine Ülker Tarhan’ın istifasını soğukkanlılıkla karşıladı. Ancak bu gelişmenin ardından CHP İstanbul milletvekili Nur Serter’in CHP’den istifa edeceğine dair iddianın sahte ve korsan bir Twitter hesabı üzerinde yapıldığı anlaşıldı.

Bekliyorduk…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belek'teki kampa girişinde gazetecilerin, CHP Ankara Milletvekili emine ülker tarhan'ın istifasına ilişkin soruları üzerine, "Normal, beklediğimiz bir şeydi. sağlık olsun. Metni görmedim, metni gördükten sonra konuşayım" demekle yetindi.

Yeni parti iddiası
Öte yandan, Tarhan'ın yeni parti kurabileceğine yönelik iddialar da kulislere yansıdı.

Serter adına sahte istifa
Bu arada, CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter'in adını taşıyan bir twitter hesabından bu  akşam saatlerinde, "Ortada büyük bir hezimet oldu, hala susmak ve başarılıyız demek yakışmıyor. Bu durumu kabullenemeyiz, geçiştiremeyiz. Uyardık. Şimdi hezimetlere kılıf bulma zamanı değil, çare olma zamanıdır. CHP'den en kısa sürede istifa edeceğimi, kamuoyuna saygıyla duyururum" denildi. Milliyet'e konuşan Serter, twitter hesabı olmadığını, Belek'teki CHP kampında bulunduğunu ve partide siyaset yapmaya devam edeceğini belirterek, bu hesaptan yapılan istifa çağrısını yalanladı.

Aygün'den tepki
CHP Tunceli Milletvekili hüseyin aygün de, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Emine Ülker Tarhan'ın istifası parti yönetimi için yeni bir uyarıdır, taban iradesine aykırı olarak Siyasal İslam kökenli isimler partiye doldurulurken, tabanda hiç tartışmasız bir desteği olan Sayın Tarhan'ın istifası partinin nerelere savrulduğunu bir kere daha göstermektedir" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Levent31 Ekim 2014 22:09

    CHP'de Emine Ülker Tarhan'dan sonra Fatma Nur Serter de Twitter üzerinden istifa edeceğini duyurdu. Ancak CNN TÜRK'e konuşan Nur Serter, "Sosyal medyada CHP'den istifa ettiğime dair haberler asılsızdır. CHP'den istifa etmedim. Resmi bir Twitter hesabım yok"