E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP vaatlerin maliyetini açıkladı---

CHP vaatlerin maliyetini açıkladı

CHP vaatlerin maliyetini açıkladı
24 Nisan 2015 - 22:47 borsagundem.com

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun bir yıl içinde gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği vaatlerin net maliyeti açıklandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bir yıl içinde gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği vaatlerin net maliyetinin "57,2 milyar lira olduğu" bildirildi.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun bir yıl içinde yapmayı taahhüt ettiği vaatlerin kesin maliyetinin belirlendiği kaydedildi.

Hesaplamalara göre, vaatlerin net maliyetinin "57,2 milyar lira, gayrisafi yurtiçi hasılaya (GSYH) oranının da yüzde 2,94 olduğu" ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32325 Nisan 2015 00:32

    İLKER BEY.YERLEŞİK DÜZEK DEVŞİRME TÜRLERİN YAPILAŞMASI TUSİAD AYVAYI YEMESEYDİ BU KADAR MERAKLI OLMAZ VE VAATLER VERİLMEZDİ..MERKEZ BANKASININ KASASI NASIL ALINIR BAŞKA TÜRLÜ.YADA PARACIKLAR NASIL ALINIR.....

  • KARTALY32324 Nisan 2015 23:55

    EEE SONRAKİ YILLAR İÇİN PARASAL VAATLERİNİN MALİYETİ NEDİR.....YOKSA EKONOMİ KERIZI VE...........BİZ ÖDERİZ BEE YAVVVVVV.

  • ilker24 Nisan 2015 23:30

    seneler sonra gercekden iktidar olmak isteyen bir chp görüyorum. Okadar saraylardan uçaklardan sonra bu vaatler olmicak gibi görünmüyor.

  • okn24 Nisan 2015 23:04

    tipe bak hiç inandırıcılığı yok, yakında sizin günaahlarınızıda yaşanacak seviyeye getiririm derse hiç şaşırmayı...