E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCem Uzan bugün de Ferit Şahenk'e sataştı---

Cem Uzan bugün de Ferit Şahenk'e sataştı

Cem Uzan bugün de Ferit Şahenk'e sataştı
28 Eylül 2015 - 16:21 borsagundem.com

Firari işadamı Cem Uzan, Türkiye'deki iş adamlarını hedef almaya devam ediyor

Fransa'da hayatını sürdüren firari işadamı Cem Uzan, dün işadamı Aydın Doğan'a sarfettiği sözlere benzer olarak bugün de Ferit Şahenk'e bazı imalarda bulundu.
Uzan, Aydın Doğan'ın Star TV'yi alabilmesi için Ferit Şahenk'in Garanti Bankası'ndan finanse ettiğini Twitter'a yazdı.
Uzan'ın bir diğer iddiası ise Aydın Doğan'ın Ferit Şahenk'in bankası Garanti'den çektiği krediyi ödeyemeyince Star TV'yi Garanti Bankası üzerinden Doğuş Grubu'na devrettiğini tweetledi.
Firari olarak hayatını sürdüren Cem Uzan Ferit Şahenk'i kendince "pislik" olarak nitelendirdi. Son günlerde ağır hakaretler eden Cem Uzan'ın ne yapmaya çalıştığı ise anlaşılamadı.

İŞTE O TWEETLER


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sen de gel28 Eylül 2015 18:20

    davalarını çekme karşılığı doğan medyasının kendisine plasesi mallarının kısmi iadesi ve medyasında akp ye pozitif ayrımcılık yaparsa birşeyler olur herhalde

  • cenk28 Eylül 2015 17:56

    garanti de diğerleri gibi batacakken derviş imf akp ab derken iklim değişti para bollaştı kendini kuratarıt kurtarmaz bankayı yabancıya çaktı ama seneye iklim yine tersine değişecek bu sefer

  • Pargali ibrahim28 Eylül 2015 17:40

    Nerdesin baba gel ülkeyi kurtar başımızdakıler ülkeyi kuruttular yandaşı akrabayi korudular kendinden olmuyani düşman ilan ettiler ülkenin çivisini cikartilar gelde mazotu herkeze 1.5 yap bunlar lüks yat ve oglunun gemisine yapıyor sadece kendilerini düşünüyorlar böyle giderse yandik

  • ÖZ-ÖZ28 Eylül 2015 16:52

    Hiç biriniz birinizden iyi değilsiniz. Dökün kirli çamaşırlarınızı, yiyin birbirinizi, ama memleket de batıyor bir yandan.