E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇankaya'da güvenlik zirvesi---

Çankaya'da güvenlik zirvesi

Çankaya'da güvenlik zirvesi
06 Ekim 2015 - 02:18 borsagundem.com

3 saat süren toplantının ardından yapılan açıklamada, "NATO'nun Türkiye ile dayanışma açıklaması memnuniyetle karşılanmıştır" denildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki güvenlik zirvesi Çankaya Köşkü’nde sona erdi,toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

Çankaya Köşkü'nde saat 22.45'te Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında başlayan kritik zirve yaklaşık olarak 3 saat sürdü. Toplantıda Rusya uçaklarının sınır ihlalleri ele alındı.

Toplantı sonrası Başbakanlık'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Toplantıda Suriye'de yaşanmakta olan gelişmeler, Türkiye Suriye sınır bölgesindeki hava ihlalleri de dahil olmak üzere detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Bundan sonra sınır bölgesinde her hangi bir ihlalin yaşanması durumunda atılacak adımlar değerlendirilmiştir.

NATO Konseyi'nde bugün yapılan görüşmeler ve sonrasında Türkiye ile dayanışma ifade eden açıklama memnuniyetle karşılanmıştır.

Toplantıda Suriye ve Irak topraklarından ülkemize yönelen terör tehdidi ile yurt içinde sürdürülmekte olan terörle mücadele operasyonlarında gelinen son durum ayrıntılı bir şekilde görüşülmüştür. Vatandaşımızın güvenliğini sağlamak ve terör tehdidini bertaraf etmek için operasyonlar kararlılıkla devam ettirilecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)