E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCaferi camisinde hırsızlık---

Caferi camisinde hırsızlık

Caferi camisinde hırsızlık
10 Temmuz 2014 - 00:37 borsagundem.com

Esenyurt'ta Caferi vatandaşlarımızın gittiği caminin kundaklanmasının ardından bir başka camide de hırsızlık olayı yaşandı

Esenyurt’ta 8 Haziran’da Caferi vatandaşların gittiği Allahüekber Ehlibeyt Camisi kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce kundaklanmıştı.

Polis cami çevresinde önlemlerini artırdı. Önceki gece yarısı komşu mahalledeki, yine Caferilerin gittiği Muhammediye Camisi’nde esrarengiz bir yangın çıktı. Mahallelinin söndürdüğü yangının ardından Caferiler camilerinde nöbete başladı. Dün saat 07.00’de Muhammediye Camisi’ne iki kişinin girdiği ve müezzinin odasını tahrip ettikleri iddia edildi. Polis camide saatlerce inceleme yaptı. Bölgedeki tüm güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Öğle saatlerinde yapılan açıklamada, camiye herhangi bir saldırı olmadığı, olayın araştırıldığı söylendi. Polisin kurduğu özel ekip olayın saldırı değil hırsızlık olduğunu ortaya çıkarttı. Akşam saatlerinde müezzinin odasından çaldığı saat ve perdeyle bir fabrikanın güvenlik kamerasına yakalanan Z.K. gözaltına alındı. Z.K.’nın biri uyuşturu kullanmaktan 3 ayrı suç kaydı bulunduğu belirlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)