E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Borsanın imparatoruyum' dedi cezaevine girdi---

'Borsanın imparatoruyum' dedi cezaevine girdi

'Borsanın imparatoruyum' dedi cezaevine girdi
27 Kasım 2014 - 07:32 borsagundem.com

‘Borsanın imparatoruyum ‘ diye 2 milyonluk vurgun yapan Süleyman German, tutuklanarak cezaevine konuldu

Kendini finans dünyasının imparatoru olarak tanıtan dolandırıcı yakayı ele verdi. Ağına düşürmek istediği yatırımcıların gözünü lüks restoranlarda ağırlayarak boyayan German Finans’ın sahibi Süleyman German, hakkındaki şikâyetler üzerine Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından takibe alındı. Akşam'ın haberine göre, yapılan inceleme sonucu, German’ın topladığı paralarla borsa oynadığı; kendisine güvenen yatırımcıları ise “Hesaplarda hareket var, süper para kazanacağız” diyerek oyaladığı ortaya çıktı.   

NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK 

Gözaltına alınan sahte işadamı, ‘borsada manipülasyon’, ‘nitelikli dolandırıcılık‘ iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaklaşık 2 milyon liralık vurgun yaptığı belirlenen Süleyman German’ın lüks otomobillerinin de kiralık olduğu ortaya çıktı. German’ın Beşiktaş’ta tuttuğu lüks ofisine gelen yatırımcılara da “Tüm mal varlığımı borsa üzerinden yaptım. Sizlerin de bu hayatı sağlaması zor değil" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali veli27 Kasım 2014 09:30

    sen imparator değil yüz karasısın. pazarda 2 tane limon satamayacak insanlar klavye arkasında milyonluk oldular. İŞte kapitalist sistem budur.

  • flamenco7227 Kasım 2014 08:41

    Borsa bilgisine sahip akıllı insanları %5 geçmedikçe kolay zengin olunur (ama bu önenrmem o %5 içindir)..Hali hazırda o segmenteyiz..