E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBorsa cinayetinde ölü sayısı ikiye çıktı---

Borsa cinayetinde ölü sayısı ikiye çıktı

Borsa cinayetinde ölü sayısı ikiye çıktı
17 Eylül 2014 - 08:32 borsagundem.com

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde çıkan kavgada borsacı Halim Sonbay'ın silahını ateşlemesi sonucu yaralanan Rıfat Ekşi de öldü

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde gerçekleşen borsa cinayetinde yeni gelişme ortaya çıktı. Halim Sonbay'ın silahlı saldırısıyla ölen sayısı ikiye çıktı. Olay yerinde ölen Süleyman Karslı'nın yanısıra yaralanan Rıfat Ekşi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

CİNAYETİN NEDENİ PARA ALIŞVERİŞİ

Ulaştığımız detaylara göre, olayın perde arkasında klasik para alışverişi yatıyor. Halim Sonbay, ablasının arkadaşı olan Azime A.’dan yıllar önce 110 bin lira para alıyor. Daha doğrusu ablasının arkadaşı, “Sen borsayı biliyorsun benim para mı da değerlendir” diyor. Sonbay da kabul ediyor.

Azime A. zaman zaman Sonbay’dan parça parça para istiyor ve alıyor. Sonbay, elden verdiği paranın 60-70 bin lira olduğunu söylüyor.

Azime A. bir süre önce verdiği 110 bin liranın tamamını istiyor ve aralarında itilaf yaşanıyor. Sonbay, paranın bir kısmını zaman içerisinde verdiğini söylese de Azime A. tüm parasını almak için ısrar ediyor. Araya mafyavari tipler giriyor. Sonbay, “Ablamın arkadaşısın tamam bu parayı ödeyeceğim” diyor. 110 bin liranın sözünü alan Azime A. yıllardır işlettiği para için faiz de almak istiyor ve Halim Sonbay’ın elinden 160 bin liralık senet almayı başarıyor. Ancak aldığı senedi mafyaya veren Azime A. Halim Sonbay'a, mafyaya vekalet verdiğini, parayı mafyalara vermesi gerektiğini söylüyor. Halim Sonbay ise Azime A.'ya verilmek üzere gelen aracılara 60 bin TL ödeme yapıyor. Ancak Azime A. bu parayı almadığını ve senedin tahsilatı konusunda ısrar ediyor. Sürekli gelip giden mafyatik tipler arasında kavga çıkıyor ve silahlar çekiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adil Öz17 Eylül 2014 10:44

    Arkadaşın biri ban bir gün 12 yıl önce çalıştığım kuruma yiyecek veren bir daha doğrusu ,hem beni satın almak hemde iş yapmak istiyor sözde..Ban yalvarıyor senin hesabına 3000 lira yatırayım da ban iş bankası al diye.bende diyorum ki ,git iş yatırıma hesap aç iş bankasını ordan al..Vs.ç derken ne parasını aldım nede hesabıma baktırmadım...Kardeşim milletin parası batsın.Fon yöneticisiysen gitr devletten iznini al bu işi resmi yap.Ver dökümünü,karı zararı belli..Bu kadar basit.Allah büyük söyletmesin. Bu işlerin sonu bu işte.

  • murat17 Eylül 2014 09:22

    ayhan Öztürk murat çelik ve Şehmuz arslan dan sorsalar ya böyle hesapları... Orhan Pala seni bile susturdular ya....