E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBir yolcu dünyayı ayağa kaldırdı---

Bir yolcu dünyayı ayağa kaldırdı

Bir yolcu dünyayı ayağa kaldırdı
25 Nisan 2014 - 12:01 borsagundem.com

Endonezyalı yetkili, Avustralya uçağı kaçırıldı iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi

Kaçırılarak Endonezya'nın Bali havaalanına indirildiği bildirilen Virgin Avustralya Havayolları'na ait yolcu uçağından iyi haber geldi. Endonezyalı bir ulaştırma yetkilisinin açıklamasına göre, pilot kokpite bir yolcunun girmeye çalışması üzerine, uçağın kaçırılmaya çalışıldığını bildirdi. Ancak kısa süre sonra bunun bir kaçırma girişimi olmadığı anlaşıldı. Söz konusu yolcu, uçağın önceden planlandığı gibi Bali havalimanına inmesinin ardından tutuklandı.
AFP'ye konuşan Heru Sudjatmiko isimli havayolu şirketi yetkilisi, "Bir yanlış anlaşılma olmuş... Sarhoş bir yolcunun neden olduğu bir olay. Çok fazla alkol alınca saldırganlaşmış" dedi. Uçaktaki tüm yolcuların durumunun iyi olduğu açıklandı.

Daha önce yapılan açıklamalarda, Avustralya'nın Brisbane kentinden kalkan 737-800 tipi uçağın kaçırıldığı belirtilmişti. Endonezya hava kuvvetlerinden Hadi Tjahjanto isimli yetkili, MetroTV'ye yaptığı açıklamada, "Uçağın kaçırıldığı bilgisine ulaştık" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)