E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBedelli askerlik için flaş sözler---

Bedelli askerlik için flaş sözler

Bedelli askerlik için flaş sözler
28 Temmuz 2014 - 08:46 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan Kanal 7 canlı yayınında soruları yanıtladı. Biri de bedellik askerlik konusuydu

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7'de "İskele Sancak Özel" programında, Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sorularını yanıtladı.  Başbakan son zamanların en yoğun gündem konusu olan ve yüzbinlerce ailenin merakla beklediği bedelli askerlik konusunda da konuştı. Başbakan ‘bedelli askerlik’ için, “Bedelli askerlik şu anda gündemimizde yok. Daha sonra gündeme girebilir mi? Girebilir. Şu anda Bedelli askerlik noktasında bekleyen 800 bin civarında olduğu söyleniyor. Bu konuyla ilgili Genelkurmay, Milli Savunma Bakanlığımız bir çalışma yapabilir. Bu çalışmalardan sonra tekrar böyle bir adım atalım denirse olur. Böyle bir adım atılması gerekiyorsa atılır” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salih01 Ağustos 2014 00:53

    ogün ogün bugün bugün 15 bin. (-: olmalı saygılar

  • bedel29 Temmuz 2014 10:28

    ben 30000 ödedim yaptım bedellimi. çıkacak yeni bir düzenleme 2011 yılının 30000 tl sinin enflasyona göre yeniden değerlenmesiyle oluşacak tutar üzerinden fiyatlayan bir düzenleme olmalı. bu da nereden baksan 35000 tl nin altında olmaz. aksi durumda yani daha ucuz bir düzenleme olursa hakkımı helal etmem.

  • Hasan 29 Temmuz 2014 08:26

    Sayın başbakanımız ilk öncelikle bayramınız mübarek olsun çokkk mağduruZzz ltfn 800 bin vatandaşın kendi ulkesınde kaçak konumuna giriyor ltfnn şu bedelli yi çıkarın kimisi evlenecek evlenemiyor işine konsantre olamıyor çıkarın artık şu bedelliyi söZz milletin diyorsunuz ya başbakanım işte millet bedelli istiyor başbakanım çıkarının artık başbakanım saygılar hayırli bayramlar