E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayram öncesi trafik çilesi---

Bayram öncesi trafik çilesi

Bayram öncesi trafik çilesi
25 Temmuz 2014 - 08:51 borsagundem.com

Pazartesi günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde, tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyenler şimdiden yollara düştü

İstanbul'da D-100 karayolunda Ankara istikametinde trafik durma noktasına geldi. Aynı zamanda Eskihisar - Topçular hattında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk yaşandı.

Ramazan Bayramı'nda tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar nedeniyle, gece saatlerinde D-100 Karayolu Ankara istikametinde yoğunluk yaşandı. Gece yola çıkan çok sayıda araç sürücüsü nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde yoğunluk yaşandı; özellikle de Çağlayan mevkiinde trafik durma noktasına geldi. Edirne istikametinde ise bir herhangi bir yoğunluk yaşanmadı. 


 "YOLA ERKEN ÇIKTIK"

Uzun süredir trafikte olduğunu belirten bir sürücü, "Sivas'a gidiyoruz. Yola erken çıktık; trafiğe takılmayalım diye. Ama uzun süredir trafikteyiz" şeklinde konuştu. 
 
"2 SAATTİR TRAFİKTEYİZ"

Başka bir araç sürücüsü ise, "Yola erken çıktık. Batman'a gidiyoruz. Belki trafik olmaz dedik; ama 2 saattir trafikteyiz" dedi. 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)