E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan IŞİD'e sert mesaj---

Başbakan'dan IŞİD'e sert mesaj

Başbakan'dan IŞİD'e sert mesaj
11 Temmuz 2014 - 22:44 borsagundem.com

​Başbakan Tayyip Erdoğan Yeşilay derneğinin iftarında Irak'taki rehinelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

​Başbakan Tayyip Erdoğan Yeşilay derneğinin iftarında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

“Bonzai diye bir şey çıktı. Bir ulusun yok olması söz konusu. Çocuklarımızın, gençlerimizin sağlığını önemsiyorum. Mücadeleden asla taviz vermeyeceğim.”

“Uyuşturucuya karşı formül madden olduğu kadar manen de güçlü bir gençlik yetiştirmektir. Bu konuda politikalarımızı harekete geçireceğiz.”

NARGİLE NASIL ZARARLI OLMAZ?
“Bir de ehli keyf var. Onlar da tutturmuş nargilenin zararı yok diye. Nasıl zararı olmaz? Sigaradan daha zararlı. Derinden derinden götürüyor. Bağımlılık hak ve özgürlük konusu olamaz. Biliyorum medya mensupları yarın bana buradan çakarlar ama ben milletimi seviyorum. İnsanın kendine zarar verme özgürlüğü olamaz.”

“Cumhurbaşkanlığına farklı bir pencereden bakıyorum. Çankaya Köşkü’ne sıkışıp kalan bir cumhurbaşkanı perspektifinin ülkemizin ihtiyaçlarını karşılamayacağını düşünüyorum.”

ISRAİL'E DUR
“Ey İsrail, eğer Türkiye ile bir normalleşme süreci yaşamak istiyorsan, bir bu kara harekatından vazgeçmen, iki bu bombardımanı durdurman gerekir.”

IŞİD'E: ARTIK BIRAK
“Irak’taki rehine kardeşlerimizin kurtulması için sabırla bekliyoruz ama artık sabrımız tükeniyor. Buradan IŞİD örgütüne de sesleniyoruz. Artık bu bizim konsolosluk görevlilerimizi, aralarında çocuklar var, bayanlar var, artık bırakmaları gerekir.” 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Raşit12 Temmuz 2014 12:56

    IŞİD'in elindeki türk rehineleri cumhurbaşkanlığı seçimleri için koz olarak kullanıp, seçimlere yakın bıraktıracak. Eğer böyle bir şey olursa yani seçimden birkaç gün önce bu rehineler serbest kalırsa..... dilim varmıyor ama içim coşuyor...

  • Raşit12 Temmuz 2014 12:42

    Ayyyy çok korktum...

  • CENGİZ12 Temmuz 2014 12:41

    ARTIK HİÇ İNANDIRICI DEĞİLSİN SAYIN BAŞBAKAN

  • yılmaz12 Temmuz 2014 11:41

    hani tereyağından kıl çeker gibi ?

  • flamenco7212 Temmuz 2014 09:57

    Türkiyenin İŞID hamlesi ile vurmayı planladığı 2 kuşa karşı olası emperyal hamle rehinelerin hayati tehlikelerine işaret ediyor..Umarım katastrofik sonuçlar doğmaz...

  • yusuf yıldız12 Temmuz 2014 04:06

    bunlar danışıklı dövüş.ışid in arkasında amerika var ve başbakanda bunu bal gibi biliyor.maşallah nerde eğitim almışsa siyasette number one.dini kullanmada number one...iğrençleşen dünyada birileri ölürken birileri servetlerine servet katıyor.ve birleri sahte kahramanlık mesajları veriyor...

  • hacı12 Temmuz 2014 01:30

    ne genişmişiz bir sabrımız tükenmedi :)

  • dış fiyasko12 Temmuz 2014 00:29

    dış politikada ellerini attıkları her yerden türkiye süprüldü mısır, libya, kırım, suriye, ırak say say bitmez

  • Nerden nereye12 Temmuz 2014 00:11

    "Ey İsrail, eğer Türkiye ile bir normalleşme süreci yaşamak istiyorsan, bir bu kara harekatından vazgeçmen, iki bu bombardımanı durdurman gerekir.” Kınama bile yok artık

  • Dalga11 Temmuz 2014 23:06

    Gerçekten çok sert mesaj:)

  • xx11 Temmuz 2014 23:06

    endex düzeltmesi bitti ise bırakır.