E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan olmak istiyorum---

Başbakan olmak istiyorum

Başbakan olmak istiyorum
19 Ağustos 2014 - 20:29 borsagundem.com

Muharrem İnce: "Ben diyorum ki genel başkanlık sevdam yok. Ben bu ülkeye başbakan olmak istiyorum"

CHP'de 18. Olağanüstü Kurultay öncesinde genel başkanlığa adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Ben diyorum ki genel başkanlık sevdam yok. Ben bu ülkeye başbakan olmak istiyorum" dedi.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçim akşamlarında CHP'lilerin ağlamasını istemediği için aday olduğunu dile getiren İnce, şunları ifade etti:

"Ben arkadaşlarıma horon, halay çektirmek istiyorum. Ben sabaha kadar o partide ışıkların yanık olmasını istiyorum. Ben arkadaşlarımın sokakta boynu bükük gezmesini istemiyorum. Cumhuriyetçilerin, Atatürkçülerin, laiklerin, solcuların, bu ülkenin artık yenilmesini istemiyorum.

Genel başkanlık sevdam yok. Ben bu ülkeye başbakan olmak istiyorum. İddiam çok net. Ben bu haramzadeleri yeneceğim emin olun. Ben bu haramzadeleri devletin tepesinden indireceğim.

‘TÜZÜĞÜ DEĞİŞTİRECEĞİM’
Seçilmem halinde parti tüzüğünü de değiştireceğim. İlk iki seçimde CHP'yi birinci parti yapamazsam giderim. Tüzüğe koyacağız bu maddeyi. Bu Muharrem İnce'nin meydan okuması olmayacak, CHP'nin meydan okuması olacak.

Eğer bugün bu kurultay CHP'nin 950 bin üyesiyle yapılmış olsaydı emin olun ki 800 bin oy almıştım. Üyelerle yapılmış olsaydı yüzde 100 ama kurultay delegeleriyle de yapılınca da sorun olmayacak.”

İnce, il başkanlarının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklamalarıyla ilgili, "Siz il başkanlarının açıklama yapmalarına bakmayın. Bu siyasi partilerde normaldir. Biz de il başkanlığı yaptık. Arkadaşlarımın bunları yapmaları normaldir. Kızmıyorum onlara" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HOROZ.20 Ağustos 2014 00:23

    Sizler böyle birbirinizi yediğiniz süre içinde AKP her zaman iktidarda tek başına olacaktır sizlerin salaklığı onlara daha empati yaklaşmaya itiyor milleti sizler dahada devam edin ne CHP de işvar nede MHP sinde iş var sadece televizyonlarda boş laflar yok o onu yapmış bu bunu yapmış dahada yapın bakın 2015 seçimleri geliyor keşke TANSU ÇİLLER parti kurup başına geçsede oyumuzu ona veersek.

  • Nadir19 Ağustos 2014 21:48

    Demokrasi kelimelerde kalır az gelişmiş ülkelerde çok gelişmişler dede yüzde 26 kullanılır

  • f19 Ağustos 2014 21:30

    Fena gaza getirmişler bunu.

  • delege değil19 Ağustos 2014 21:05

    genel başkan başarılı değilse çekilmelidir yoksa saygısını kaybeder

  • Delege19 Ağustos 2014 20:46

    Genel Başkanına saygısı olmayan bir siyasetçinin, partisine, memleketine ve kendisine faydası olamaz!