E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Erdoğan'dan telefon tavsiyesi---

Başbakan Erdoğan'dan telefon tavsiyesi

Başbakan Erdoğan'dan telefon tavsiyesi
17 Nisan 2014 - 11:52 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, dünya genelindeki çocuklarla buluştu ve tavsiyede bulundu

Dünyanın dört bir yanından gelen çocuklarla buluşan ve burada kısa bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan çocuklara tavsiyede bulundu.

Erdoğan, “Unutmayın sizler ülkelerinizin kültür elçilerisiniz. Birbirinizle haberleşmeyi ihmal etmeyin, birbirlerinizin telefonunu alın. Bu ziyaretten sonra arkadaşlığınız devam etsin.”  dedi.

Başbakan Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

23 Nisan tarih itibari ile bizim için önemli tarih.  Bu tarih ülkemizde milli egemenliğin temelinin atıldığı tarihtir. Bugün 23 Nisan değil ama 23 Nisan günü bu işin finalini yapmış olacağız. İstiyoruz ki bizlerin yaşadığı zorlukları çocuklarımız yaşamasın. İstiyoruz ki çocuklarımız çatışmaların, kavgaların olmadığı huzurlu, neşeli dünyada yaşasınlar. Dünyamız çok büyük burada hepimize yetecek yer var. Bizim bugün bulduklarımızın çok daha ötesini sizler yakalayacaksınız. Dünya hızla gelişiyor ve ilerliyor. Sevgili çocuklar ben sizin o temiz, saf gönüllerine inanıyorum. Unutmayın sizler ülkelerinizin kültür elçilerisiniz. Birbirinizle haberleşmeyi ihmal etmeyin, birbirlerinizin telefonunu alın. Bu ziyaretten sonra arkadaşlığınız devam etsin. Ben Türkiye'de iyi vakit geçirmenizi, 23 Nisan'ı en iyi şekilde değerlendirmenizi diliyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)