E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBanka gaspçılarına operasyon---

Banka gaspçılarına operasyon

Banka gaspçılarına operasyon
11 Nisan 2015 - 15:02 borsagundem.com

Banka çıkışlarını takip ettikleri kişilerin paralarını gasbettikleri iddia edilen iki şüpheli tutuklandı

İstanbul'da farklı tarihlerde banka çıkışlarını takip ettikleri kişilerin paralarını gasbettikleri iddia edilen iki şüpheli tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 24 Mart'ta gerçekleştirilen "banka takipli kapkaç" olayıyla ilgili teknik ve fiziki çalışma başlattı.

Polis, kimlik bilgileri tespit edilen İ.S. (42), M.G. (22), B.A. (22) ve İ.T.E'yi (26) Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde seyir halindeki bir otomobil içerisinde yakaladı.

Çalıntı olduğu belirlenen araçta yapılan aramada, 34 GP 2187 sayılı araç plakasına ait 2 plaka, 34 DS 6421 plakalı araca ait ruhsat ve frekansları yüklü polis telsizi ele geçirildi.

Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmada banka çıkışlarında bekleyerek vatandaşları takip eden 4 şüphelinin, 10 Eylül ve 20 Ekim 2014'te Bahçelievler'de iki kişinin 81 bin lirasını, Bağcılar'da farklı tarihlerde biri kadın üç kişinin 105 bin lirasını, 11 Kasım'da Esenyurt'ta S.S'nin 5 bin lirasını gasbettiklerini ortaya çıkardı.

Şüphelilerin ayrıca Bahçelievler'de bir kadını kapkaç teşebbüsü sırasında yaraladıkları, bir kişinin otomobilini çaldıkları, Bakırköy'de bir evden hırsızlık ve bir otomobil hırsızlığı yaptıkları, Bağcılar'da otomobil içerisinden hırsızlık ve 2 sahtecilik olayı gerçekleştirdikleri, Tekirdağ'ın ilçesi Çorlu'da bir iş yerinden 30 karton sigara, çok sayıda alkollü içki, 250 lira ve 50 doların çalınması ile yine başka bir iş yerinden bir dizüstü bilgisayar, çok sayıda sigara, alkollü içki ve kasada bulunan bozuk paraların çalınması olaylarını gerçekleştirdikleri ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.S. ve M.G. tutuklandı, B.A. ve İ.T.E. adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. A.A

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)