E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Türkeş'e cevap geldi---

Bahçeli'den Türkeş'e cevap geldi

Bahçeli'den Türkeş'e cevap geldi
04 Eylül 2015 - 19:51 borsagundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli, Tuğrul Türkeş'in bugünkü açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı

MHP lideri Devlet Bahçeli gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, Tuğrul Türkeş'in açıklamaları için "Kimse kendini partinin üstünde görmemeli." diye konuştu. Bahçeli bir gazetecinin Tuğrul Türkeş'in MHP'den aday olup olmayacağı sorusuna da "Siz çok ilgileniyorsunuz. Tuğrul Türkeş'in arkadaşı mısınız? O konu gündemimizden düşmüştür. Bizi bu konuda konuşturamazsınız." diye cevap verdi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:
MHP seçim takvimine yönelik partiye ulaşmış bilgileri dikkate alarak başkanlık divanını ardından da il başkanlarını topladı. Teşkilatlarımızı bilgilendirdik. Pazar günü saat 17.00'ye kadar adaylık başvuru süresi devam edecek.

MHP, adaylarını belirleme yöntemini de merkez yoklaması esas ve usüllerine göre yapacaktır.

'TÜRKEŞ ADAY OLACAK MI' SORUSUNA: ARKADAŞI MISINIZ?
Siz çok ilgileniyorsunuz. Tuğrul Türkeş'in arkadaşı mısınız? Tekrar tekrar bu soruyu soruyorsunuz. O konu gündemimizden düşmüştür. Bizi bu konuda konuşturamazsınız.

MHP'nin kendi hedefleri ve amaçları doğrultusunda kullanamayanlar, hayırcı bir parti olarak MHP'yi suçlamaya çalışıyor. Birbirleriyle yaptıkları görüşmelerde MHP'yi hayırcı olarak değerlendiriyorsa burada bir hayır vardır.

MHP, erken seçime hayır diyor çünkü seçim güvenliği söz konusu değil.

MHP, temsil yönüyle geçici bir hükümetin oluşmasına hayır diyor. MHP yine 4 şart ileri sürerek AKP ile koalisyon kurmada bu 4 şartı esas alıyor. Bu şartlar sağlanırsa koalisyonun altına vücudunu koyuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tahir05 Eylül 2015 01:17

    Kimlerin elinde oyuncak oldun yeter be git te ön aç

  • as05 Eylül 2015 00:01

    MHP politbürosu;seçimden,iktidar olup sorumluluk almaktan(parmağını taşın altına)fetodan,ülkücüden,chpden korkuyor,oylarını akpye chpye ,perinçeğe kaptırıyor,mirasını yediği a.türkeş ve ülkücüler bir avuçtu,hiçkimse-hiçbirşeyden korkmazdı,3 mv.ile hükümete ortak olundu.

  • bu ülkede ekonomi krızı olmaz04 Eylül 2015 21:09

    17 aralık akabinde fed beklentisi öncesi sermaye akışları baz alındığında eurusd paritesinde başlayan alım baskısı sonrasında altına olan arz ve borsada oluşan %10 prim akabınde borsadaki satım baskısı ve merkez bankasının dövize olan mudalesi sonuçu yatırımcımı yoksa gizli kreditörmü parasal zarar aldı. sizce bu kreditör ecb ..ımf .yada fed yada türkiye ekonomisine bağlı merkez bankasımı.bence değil..lehman dı ve bu gizli kreditörlüğün ortak ekonomi ilişkileriydi.....17 aralık baz alındığında merkez bankasının dövize mudalesi baz alındığında siyasi iktidarın hırsızlık yapabilme olasılığı varmı.

  • bu ülkede hırsız yok04 Eylül 2015 20:59

    bu ülkede paralel yapı akabınde hırsız var ise ekonomi ve siyasetin bilgisizliği ve tecrübesizliğinde var

  • bu ülkede paralel yapı yok04 Eylül 2015 20:57

    sayın bahçeli sen matematiksel ,geometrik ve aritmatik akabinde algoritmik paralel oyunun şah mat füğüranı oldun

  • Bozkurt04 Eylül 2015 20:33

    Tuğrul Türkeş, MHP seçmenin AKP ye oy vermesi için oynanan oyuna, soyadı na rağmen, alet olmuştur maalesef. Herşeye rağmen AKP deki milliyetçi seçmenlerin bunu çok iyi farketiğini ve bu oynanan komedinin, tam aksine, AKP nin oylarını daha çok azaltacağına kesinlikle eminim. Alsınlar Tuğrul'un hayrını görsünler!

  • Vatansever04 Eylül 2015 20:29

    Bu kadarda adilik olmaz be ,Secimin oldugu gecesinde secim ilan etmedinizmi ,insan da biraz sahsiyet olur,MHP bir an evvel liderini degistirmsi gerek ,yoksa geri gitmeye mahkum....