E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Hırsıza hırsız şerefsize şerefsiz---

Bahçeli: Hırsıza hırsız şerefsize şerefsiz

Bahçeli: Hırsıza hırsız şerefsize şerefsiz
04 Ağustos 2015 - 22:07 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, twitter hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu

MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Hırsıza hırsız demekten korkmamak ne kadar zorunluysa, şerefsize şerefsiz demek o kadar yüksek ve milli bir sorumluluktur. Şahsen bu sorumluluğu yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum." dedi.

‘Yalılarda viskisini yudumlayıp HDP’ye oy veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun’ açıklamasıyla çok konuşulan MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter hesabından çok sert açıklamalarda bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklamaları:

"ŞÖHRET BAŞKA ŞEREF BAMBAŞKA..."
Gündemde şeref tartışmalarının revaçta olduğunu izliyor, ipe sapa gelmez yorumları, mesnetsiz söz ve açıklamaları da ibretle takip ediyorum. Şerefi herkes bilir. Bilmek bir şeye sahip olunduğunun delili değildir. Şerefli olmak manevi bir mükâfat, insan varlığının beyannamesidir. Hayatta haklı ve meşru bir gayesi olan, müdafaa edeceği değerleri bulunan herkes için şeref vazgeçilmez bir nimetin doyumsuz lezzetidir. Şeref; kendimize ve çevremize duyduğumuz saygının vicdan, ruh ve münasebette somutlaşmış ve nüfus etmiş insani hal özetidir. Şöhret başka şey, şeref bambaşka bir şeydir. Nitekim şöhret maddi imkanlarla alakalıyken, şeref maneviyatımızın bayraklaşmış simgesidir. Onurla çatallaşan bir hayatın; bencilleşen donuklaşan hissizleşen, milli ve manevi meselelere yabancılaşan bir ömrün şeref sayfası kapalıdır.

"90'LARA DÖNÜLMESİN DİYENLER..."
Gözyaşlarıyla şehit cenazeleri her gün omuzlardayken; şehitleri hatırlama, duayla yad etme zahmetine girmeyen kim varsa şeref yoksuludur. Sözde demokrasi ve çözüm narkozuyla silahlar sussun, 90’lara dönülmesin, eller tetikten çekilsin diyenler PKK’ya yataklık edenlerdir.

Bir dilim ekmek bulamazken, canını bu kutlu vatan için feda eden asil yüreklerin acılarını paylaşmayıp zulme ortak olanlar şeref kaçkınıdır. Boğaza nazır mekanlara, yazlıklara, yalılara, konaklara, villalara çöreklenip PKK’ya özgürlük kılıfı giydirenler milli şereften kopanlardır.

Mazlumların feryadını duymak yerine, Kandil-İmralı ve Oslo havarisi kesilerek değerlerine sırt dönenler şerefin karşı kıyısıdır. Şeref için fedakarlık yapmak yerine keyif için şerefe diyen bir avuç kaymak tabaka HDP ve PKK’nın kuyruğuna tutunmakla kaybetmişlerdir. Şeref; yanlışa direnmek, hakkın ve hakikatin yanında durmaktır. Bohem tavırlar, bozuk fıtratlar, basit hevesler şerefle bağdaşmaz. Şerefi olan için bayrak namus, vatan sevda, millet mukaddes bir emanet, ecdat el üstünde tutulması gereken hatıralar toplamının eseridir.

"HIRSIZA HIRSIZ DEMEKTEN KORKMAMAK NE KADAR ZORUNLUYSA..."
Hırsıza hırsız demekten korkmamak ne kadar zorunluysa, şerefsize şerefsiz demek o kadar yüksek ve milli bir sorumluluktur. Şahsen bu sorumluluğu yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum.

Şeref bir isim değil, bir kıymettir. Bu kıymeti ne akili anlar, ne kötü adamı bilir, ne de yattığı yerden Kandil özlemi çekenler anlar.

"SON OLSUN İSTİYORUM AMA..."
Bakın, bugün dört şehit verdik. Dört eve ateş düştü. Dört ocak karalar bağladı. Katillere ve destekçilerine şerefsiz demeyelim de ne diyelim? Kan döken, uyuyan evlatlarımıza kurşun sıkan, eşinin ve çocuğunun yanında askerlerimizi katledene tek kelimeyle şerefsiz denir. Aziz şehitlerimize rahmet niyaz ediyorum Kederli ailelerine ve milletimize bağşağlığı diliyorum. Son olsun istiyorum ama cani boş durmaz ki!

"SABREDİN"
Biraz daha sabredin, biraz daha bekleyin; umutlu yarınlar önümüzdedir. Büyük ozanımız Yunus ne güzel de söylemiş: “Sabır gözetsin devlet dileyenler, bil ki Hak, sabredenlerle beraber.” “Sabırla halin güzel olur gayet, gelir sabreden Hak’tan inayet.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • anti bahçeli05 Ağustos 2015 02:05

    bahçeli.. Kem söz sahibine aittir diye söz vardır..herhalde biliyorsunuz...

  • başkentli05 Ağustos 2015 01:20

    AKP CHP HDP dört bir yandan MHP ye Bahçeliye yükleniyor MHP seçmeni MHP ye oy vermezse AKP verir diğerlerine ne oluyor anlıyamadım

  • erhan05 Ağustos 2015 01:02

    chp en baş yalaka zaten cıkıpta ıkı cıft laf edemedı hdp ye kenara geçmiş seyredıyor suçluluk pıskolojısı olsa gerek. Akp desen ben dagdakını vuruyorum hdp ye lafım yok gıbısınden takılıyor. Bir tek mhp nın sesı cıkıyor. diğerlerinin hepsı yalaka olmuş. helal olsun bastır aslanım. Sende konuşmasan ortalıkta mıllıyetcı bırakmayacaklar.

  • sami05 Ağustos 2015 00:20

    bu adamın konuşmalarına hiç ama hiç itibar etmeyin ne yapıyor ona bakın sadece

  • Urfalı04 Ağustos 2015 23:54

    Peki seçim meydanlarında verdiği sözleri unutanlara ne deniyor Sn.Bahçeli? Son zamanlarda artan terör olaylarının araştırılması, işlenen cinayetlerin faillerinin bulunması için TBMM de verilen önergeye red oyu verenlere ne demeli Devlet bey? Demokrasiyi hazmedelim lütfen! HDP, YSK tarafından onaylanmış legal bir partidir ve seçmenleri en az diğer partilerin seçmenleri kadar şereflidir.

  • bozkurt04 Ağustos 2015 23:15

    Sayın bahceli sen HDP ye şerefsiz demiyosunki. HDP ye oy veren vatandaşa şerefsiz diyorsun.bu küfür bir MHP liye asla yakışmaz.küfür çaresislere yakışır.ayıptır.

  • yatırımcı04 Ağustos 2015 22:32

    bu kadar ortalık bulandırmaya uğraşan bir insan olamaz çok oy kaybedecektir çok saçmaladı......