E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBabacan'ın görevleri Yılmaz'a mı geçti?---

Babacan'ın görevleri Yılmaz'a mı geçti?

Babacan'ın görevleri Yılmaz'a mı geçti?
29 Ağustos 2015 - 13:00 borsagundem.com

Ekonominin tepe yönetimi elide olan Ali Babacan'ın görevleri Bakan Cevdet Yılmaz'a geçtiği iddia edildi

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Babacan'dan boşalacak görevleri üstleneceğini iddia edildi. Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Merkez Bankası ile dirsek teması çalışıyordu.

Yeni hükümette Başbakan Yardımcısı olarak atanan Cevdet Yılmaz, ekonomiden sorumlu başbakan yardımcısı olarak Ali Babacan'dan boşalan yeri dolduracak. Yılmaz önceki kabinede Kalkınma Bakanlığı görevini yürütüyordu.

YILMAZ ÜSTLENECEK

Reuters'a bilgi veren bir yetkili, "Yılmaz, Babacan'dan boşalan görevi üstlenecek" dedi. Babacan, milletvekili ya da bağımsız olmadığı için bu dönem bakanlık görevi üstlenemedi. Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, BDDK ve Merkez Bankası gibi kritik kurumlardan sorumluydu. Cevdet Yılmaz'ın da yeni kabinede bu kurumlardan sorumlu olması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fed29 Ağustos 2015 19:13

    tam zamanında bıraktı kriz çıksa da artık üstüne alınmaz 1-2 sene ortalıkda görünmemesi yararına olur

  • Abbas yolcu29 Ağustos 2015 13:13

    Ali artık gemiyi terk et sana burdan nema çıkmaz git babanın şirketine mudur ol hadi canım kedi gibi dolaşma ama başkan senide danışma yapar saraya kapatır sa bilmem