E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAydın'da polis vuruldu---

Aydın'da polis vuruldu

Aydın'da polis vuruldu
26 Mayıs 2015 - 12:30 borsagundem.com

Hakkında yakalama kararı bulunan şahsı almaya giden polisi şahsın babası vurdu

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, 19 yıllık polis memuru Serdar Mutluer, hakkında yakalama kararı bulunan 17 yaşındaki G.G.'nin evine gitti. G.G ile aynı isme sahip baba G.G; bahçeden girdiği sırada Mutluer'i av tüfeği ile bacağından vurdu. Bunun üzerine evin etrafını çeviren özel harekat polisleri baba ve oğlunun teslim olması için çağrı yaptı. Gergin bekleyiş devam ediyor.
 
Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Serdar Mutluer, hırsızlıktan hakkında yakalama kararı bulunan G.G.'nin evine gitti. 4 kişinin içinde bulunduğu ekip otosundan yalnız inip evin bahçesine yürüdüğü sırada polis memuru Mutluer'in üzerine, iddiaya göre, zanlıyla aynı isme sahip babası G.G. tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı. 

Kasığından yaralanan Mutluer'e meslektaşları ateş hattından uzaklaştırıp bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunduğu polis memuru Serdar Mutluer'i ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan ve çok kan kaybeden Mutluer için telsizden 'A RH pozitif' kan talep edildi. Meslektaşları kan vermek için hastaneye akın etti. 

Polis ekipleri ev ve sokakta çevre güvenliği için önlem alırken Özel Harekat Şubesi'nden de destek istendi. Sokağa gelen özel harekat polisleri, evin etrafını çevirdi. Baba ve oğlunun teslim olması için çağrı yapılmaya başlandı. Evin önündeki bekleyiş sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali26 Mayıs 2015 12:47

    Bu ulkede her yil ortalama 250 polis katlediliyor önlem alan yok 9 milyona yakin bir sabikalinin oldugu bir ulkede korkarim bu tur olaylar artarak devam edecektir