E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAstsubaya silahlı saldırı---

Astsubaya silahlı saldırı

Astsubaya silahlı saldırı
28 Temmuz 2015 - 12:23 borsagundem.com

Şemdinli’de silahlı saldırıya uğrayan astsubay ağır yaralandı.

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde piyade astsubay Ziya Sarpkaya silahlı saldırıda ağır yaralandı.


 
Olay saat 11.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir banka şubesi önünde meydana geldi. Sivil kıyafetle çarşıya çıkan astsubay Ziya Sarpkaya’ya teröristler ateş açtı. 
 


Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan 27 yaşındaki Sarpkaya, çevredekiler tarafından hemen bir araçla Şemdinli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 


Astsubay Ziya Sarpkaya’nın  hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HATAYLI28 Temmuz 2015 15:16

    HELAL OLSUN RÜTBELİ ASKERE YARDIM EDENLERE ONLAR HELAL SÜT EMMİŞ İNSANLARDIR. O BÖLGEDE BU TÜR İNSANLARDA OLMAZSA İŞLER DAHADA KÖTÜ

  • erol28 Temmuz 2015 14:41

    Vuranların ve sebep olanların Allah belasını versin

  • hidayet 28 Temmuz 2015 13:29

    helal olsun hastaneye götürenlere . hakkari şemdinlide bu haraketi yaparak kendi ve ailesinin hayatını riske atmıştır. bu fedakarlıktır bu kahramanlıktır . bu tür insanlardanda vardır burlarda

  • Ali28 Temmuz 2015 13:08

    Kahpeler işlerine devam ediyor yalakalarıda hala hedef şaşírtma peşinde

  • Hamam 28 Temmuz 2015 12:55

    İktidarın elini güçlendirecek olaylar peşinde peşine geliyor amaç olası seçimde bakin bana 400 vekil vermediniz sistemini ve analar ağlıyor önceden bir şey yoktu demeye başlıcak halk cahil değil olan biteni görüyor dolmabahce lerde oturun heyetler gitsin gelsin şimdi tanımıyorum de ancak kendinizi kandırırsiniz kimse rizanin 2.5 milyonunu konuşmuyor isidin petrolunu konuşmuyor gundem terör oldu işte bu helal size ülkeyi getirdiğiniz hal

  • mert28 Temmuz 2015 12:46

    ast subaydan ne istiyosunuz sıkıyosa sizi şımartanlarasıkın

  • TEK BİLDİĞİM DOĞRULARDIR.28 Temmuz 2015 12:45

    Askerleri koğuşlarda yada yemekhanelerde tutacağınıza çıkartın devamlı şehir içinde DEVRİYE gezsinler hatta VUR emride verilsin asker oraya yatmaya değil gerektiğinde ülkesi için çarpışmayada hazırdır öyle koğuşlarda yatarak yada yemekhane salonlarında oturarak askerliğin bitmesi veya nizamiye nöbeti koğuş nöbeti gibi şeyleri yapmak askerlik değildir genel kurmay başkanı hemen emir vermeli asker silahlarını donatıp hemen tüm ülke içinde devamlı DEVRİYELER yapmasını sağlamasıdır herhangi bir çatışma halinde hemen vur emri verilmelidir.