E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAstsubay PKK'lıları görünce kaçtı---

Astsubay PKK'lıları görünce kaçtı

Astsubay PKK'lıları görünce kaçtı
30 Ağustos 2015 - 08:10 borsagundem.com

Tunceli'de yol kesen PKK'lıları farkeden astsubay, eşi ve çocuğunu bırakarak olay yerinden kaçtı

Erzincan'dan Tunceli’ye özel otomobiliyle eşi ve çocuğu ile birlikte giden bir astsubay, PKK’nın yol kestiğini görünce geri dönüş yaparak kaçtı. PKK’lıların ateşi sonucu lastikleri patlayan otomobiliyle 4 kilometre kaçan astsubay, yol kenarında eşi ve çocuğunun aracın yanında bıraktıktan sonra başka bir araca binerek bölgeden uzaklaştı. Takip eden PKK’lılar ise astsubayın bıraktığı eşi ve çocuğuna propaganda yaptı. Astsubayın ailesi ise bir başka araçla Tunceli’ye gönderildi.
 
Tunceli İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli olan ve Erzincan’dan dün öğlen saatlerinde özel otomobiliyle eşi ve çocuğuyla Tunceli’ye gitmeye çalışan ismi öğrenilemeyen Astsubay, Tunceli’nin Pülümür vadisinin Alacık köyü yakınlarında kalabalık bir grup PKK’lının yol kestiğini görünce acil dönüş yaparak yönünü değiştirdi. 

4 KİLOMETREYİ PATLAK LASTİKLE GİTTİ

Yol kontrolü yapan PKK’lılar otomobilin geri dönerek hızla uzaklaşmaya çalıştığını görünce lastiklerine ateş etti. Otomobilinin lastikleri patlamasına rağmen durmayarak geldiği istikamete kaçan Astsubay ancak 4 kilometre gidebildi. 4 Kilometre gittikten sonra durdurduğu aracından inen Astsubay, bölgeden geçen bir başka araç ile olay yerinden uzaklaşırken, eşi ve çocuğunu ise otomobilinin yanında bıraktı. 

Otomobilin durduğu yerde bulunan bir lokantaya sığınan Astsubay’ın eşi ve çocuğunun yanına giden PKK’lılar eşine "Bizim senin ve çocuğunla bir işimiz yok. Eşinle işimiz var" diye propaganda yaptıktan sonra gitti. Astsubayın ailesi ise bir başka otomobilde Tunceli’ye gönderildi. 

Öğlen saatlerinde Astsubay’ın aracını almaya giden bir cekici ise aracı Tunceli’ye getirmek isteyince yolu PKK’lılar tarafından kesildi. Otomobili çekiciden indiren PKK’lılar ateşe vererek yaktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • index30 Ağustos 2015 22:02

    şu yarumlara bak ne utanmaz insanlarsınız...

  • Tolgaa30 Ağustos 2015 19:18

    Butun guvenlik calisanlarina beylik tabancasinin yaninda zimmetli olaeak uzun namluluda verilmeli .mesela kisa dipcik bir kaleş iyi olur

  • KOMANDO30 Ağustos 2015 18:47

    PİSLİKLER BİRGÜN SONUNUZ GELECEK

  • KOMANDO30 Ağustos 2015 18:44

    BORSACI GELDEBURALARDA SENİ ĞÖREYİM YENİ TÜRKİYEDE CİGERİN VARSA

  • BORSACI30 Ağustos 2015 17:53

    YENİ BÜYÜK TÜRKİYE

  • yapacak birşey yok30 Ağustos 2015 17:34

    En dogrusunu yapmış. Gereksiz kahramanliga gerek yok çünkü muhtemelen o kadar kişiyle basedemezdi. Yanında askerleri olsaydı sonuna kadar carpisirdi bundan şüphem yok ailesinin yanında cok dramatik üzücü şeyler olabilirdi

  • vatandaş30 Ağustos 2015 16:31

    emekli paşazede.aslan bile sırtlanı görünce kaçıyor çünkü kalleş sırtlanlar bir anda 100 oluyor sayıları ve tek başına olan aslana saldırıyorlar.ama 5 sırtlan bi aslanın hakkından gelemiyor...

  • VlknGry30 Ağustos 2015 15:58

    Eşiyle çocuğunu yanına almadı, çünkü olası bir saldırıda onlarıda riske atıcaktı. Süperman olmadığına göre o kadar pkklı ile başetmesi de mümkün değil. Astsubaya saldırmadan önce onların orada nasıl cirit attığını sorgulamak lazım derim...

  • Byk30 Ağustos 2015 14:51

    Askerler valilere bağlı, vali içişleri bakanına,içişleri bakanı başbakana,başbakan Sarayda yaşayan başkomutana (her hafta muhtarları toplayıp şüphelileri ihbar edin diyor) Memleketin güvenliği perişan , kim sorumlu ? astsubay ne yapsın !

  • haci30 Ağustos 2015 14:47

    ordunun komutanı Erdoğan olunca böyle şeylerin olması normal. hani büyük kumandan ya :)

  • haci30 Ağustos 2015 14:46

    maalesef nickiyle yazan şahıs. etek giymek, kalleşçe vurup kaçmak, bir kişiye 50 kişi saldırmak kürtlerin adetidir, türklerin değil .siz dua edin akp size yüz verdi şımarttı, başta MHP olsa anyayı konyayı görürdün şu an.

  • Askeri Bu Hale Düşürenler Utansın30 Ağustos 2015 14:34

    Askere baskı yapıp teröristleri cesaretlendirenler bugün milliyetçilik tiyatrosuyla oy devşirme peşine düştü.. güneydoğu da devlet gücü kamu düzeni kalmadı, alın size açılım sürecinin sonuçları!!

  • Emekli paşazade 30 Ağustos 2015 14:15

    Hükümetin astsb.galiba insan çocuğunu esini birakirmi hiç ölümüne savasmasi lazım Atatürkçü bir asker değilmiş

  • purof 30 Ağustos 2015 12:21

    maalesef ne diyeceğimi bilmiyorum eger siz bu ülkeye sahip çıkmazsanız gelir birileri sahip çıkar sizde kaçmak zorunda kalırsınız astsubayım

  • blackrose30 Ağustos 2015 12:07

    Kimse durumu yadırgamasın durum aynen bu şekilde o astsubay orda kaçırılsa hava aydınlanana kadar kimse kılını kıpırdatmaz.biz böyle güçlü bir devletiz işte..

  • Maalesef30 Ağustos 2015 11:29

    O astsubay kesin turk'tur. Bir kurt asla yapmaz...

  • ali30 Ağustos 2015 09:59

    tuhaflık her tarafında var.hadi yol kestiler,bu adam kaçtı,benzinliğe kadar git propaganda yap,daha sonra aracı çekiciden indir yak.bu adamlar hiçmi kaçmıyor,dur diyen yok.asker jandarma yok mu bu adamlara dur diyecek,devlet nerde hayret

  • vatandas30 Ağustos 2015 08:49

    Tuaf bir durum neden esini cocunu da almadin yanina.