E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArınç'tan Feyzioğlu açıklaması---

Arınç'tan Feyzioğlu açıklaması

Arınç'tan Feyzioğlu açıklaması
25 Ağustos 2014 - 19:52 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Arınç, "1 Eylül'e kadar biz yeni başbakanımızla yeni hükümetimizi kurmuş olacağız" dedi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Arınç'ın açıklamaları şöyle:

"Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu hükümette bulunduk. Onun gidiyor olmasıyla aslında bizim de ona veda etmemiz lazım. Bu siyasi etik bakımından da doğrudur. Yeni bir başbakan geliyor, yeni bir başbakan hükümetini teşkil edecektir. Mutlaka çalışma arkadaşlarını kendisi seçecektir. Ona da imkan tanımak için bizim bazı düşüncelerimizi ifade etmemiz gerekiyordu. Ben, bana yakışanı yaptım. Her şey yeni başbakanımızın takdirinde mutlaka olacaktır" 

"(TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nun 1 Eylül'deki adli yıl açılış töreninde konuşma yapması kararına ilişkin) 1 Eylül'e kadar biz, yeni başbakanımızla yeni hükümetimizi kurmuş olacağız. Yeni başbakanımızın bu konudaki davranışını şu anda benim ifade etmem hem mümkün değil hem de doğru değil"

"Yol kesme, şantiyelerin basılması, araçların ateşe verilmesi gibi birtakım uydurma, kendi kendilerine taktıkları isimlerle kendilerinden hissetirmeye çalışan, 'örgüt' mü diyeceğiz, yoksa başka bir şey mi diyeceğiz, grupların asayişi bozabilecek hiçbir davranışına da müsaade edilmeyecektir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)