E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Alın ödülünüzü başınıza çalın"---

"Alın ödülünüzü başınıza çalın"

Alın ödülünüzü başınıza çalın
31 Temmuz 2014 - 17:23 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan'dan Amerikan Musevi Kongresi’ne 'Cesaret Ödülü' yanıtı…

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van'da konuştu.  Amerikan Musevi Kongresi'nin verdiği 'Cesaret Ödülü'nü geri istemesine yanıt veren Erdoğan, "Bu zulme, bu soykırıma,  bu faşizme destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın" dedi.
İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

İsrail, bayram, ramazan, sivil, çocuk, cami, okul demedi Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam etti. 25 günde 1300’e yakın Gazzeli kardeşimiz şehit edildi.
İsrail devletinin insanlık dışı soykırım girişimine soykırım deyince birileri rahatsız oluyor. İsrail devletinin yaptığını Hitler'in, Nazilerin yaptığına benzetince birileri rahatsız oluyor. Allah aşkına şu İsrail yönetiminin yaptığının Hitler'in, Nazilerin yaptığından ne farkı var? Soykırım değil de ne ile izah edeceksiniz? Hitler'in yaptığını İsrail yapıyor.

"BANA VERDİKLERİ ÖDÜLÜ GERİ İSTİYORLARMIŞ!"
Utanmıyor musunuz? Siz ne ahlaksıznız. Size sahip çıkan Osmanlı’nın evladı olarak size sesleniyorum. Musevilerin topraklarımızda güven içinde yaşamasını sağlayan biziz. Biz algı operasyonlarından korkup da zalime karşı sessiz kalan devlet değiliz. Bu ara bir şey oldu. Neymiş Amerikan Musevi Kongresi bana verdiği ödülü geri istiyormuş! Bu zulme, soykırıma bu faşizme destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın. O çocukların melekleri dahi ağlatan feryatları karşılıksız kalmayacak. Bu zalime göz yuman, sırtını sıvazlayan zalimler de o gözyaşlarının altında inleyecekler. Bu zulme sesini çıkarmayanlar onların sınıfındadır.

"BAŞBAKANIM SEN ÇANKAYA’YA ÇIKARSAN PENSİLVANYA İLE MÜCADELE NE OLACAK?"
Kardeşliği iyileştirmek için 12 yıl mücadele ettik. Gözyaşlarını dindirmek için çabaladık. Engelleri sizler de görüyorsunuz. Çözüm süreci… Biz gençler ölmesin dedikçe gençler ölsün diye çabalayanlar oldu. Anneleri ağlatmak için elinden geleni yapanlar oldu. Nice tuzaklarla karşılaştık, aştık. Darbe senaryolarını boşa çıkardık. Pensilvanya ihanet çetesini üzerimize saldılar ‘eyvallah’ demedik. Pensilvanya çözüm sürecini sabote etmek için de mücadele ettik. Onun buradaki çetesi ile hukuk içinde mücadele ediyoruz. Şimdi onların inlerine giriliyor. Şimdi ‘Başbakanım sen Çankaya’ya çıkarsan Pensilvanya ile mücadele ne olacak?’ diyorlar. Bu can bu tende oldukça mücadele sonuna kadar devam edecektir. Bizim ulusal güvenliğimizi tehdit eden unsurlar nerede, kim olursa olsun karşılarında bizi bulacaklardır. Çözüm süreci önündeki engelleri aşıyoruz.

"BABASI ÇOK MUHTEREM BİR İNSANDI"
Üç aday var. Biri CHP ve MHP’nin ortak adayı bunların yanına irili ufaklı birkaç parti daha geldi. Bunları toplasanız oy oranları yüzde 1'e ulaşmıyor. MHP’ye çatı, dam dediler aday dayattılar. MHP, CHP ile aynı çatı altına girdi. Son günlerde enteresan şeyler oldu. CHP ve MHP’nin ortak adayı neyle övünüyor. Benim babam Mehmet Akif’in arkadaşıydı diyor. Önceki gün Edirnekapı şehitliğine gitmiş. Babasını da Mehmet Akif’i de kendi şahsi hırsına alet edecek. Babası çok muhterem insandı. CHP’nin zulmünden dolayı Kahire’ye gitmek durumda kalmıştı.

“HDP’NİN İSTİKLAL MARŞI DİYE MESELESİ YOK”
Edirnekapı ziyaretinde orta komik manzara çıktı. Akif’in kabrinin başında yazan dörtlüğü okuyor. Ey Türkiye, ey CHP, ey MHP... HDP’ye seslenmiyorum. HDP’nin İstiklal Marşı diye meselesi yok.

"İSTİKLAL MARŞI'NI BİLMEYEN ADAYA OY MU VERECEKLER?"
Ne diyor biliyor musunuz? Dörtlük Çanakkale şiirinden herhalde diyor. Yazıklar olsun. Senin profesörlüğüne de yazıklar olsun, tarihçiliğine de yazıklar olsun, Akif’e yaptığın saygısızlığa da yazıklar olsun. Bu şahsı getirdiler ortak aday yaptılar. Sipariş. Ona ne diyorlarsa onu yapıyor. Sonra CHP,  MHP tabanına tıpış tıpış oy vereceksiniz diyor. İstiklal Marşı’nı bilmeyen adaya oy mu verecekler? Eline dergi almış poz veriyor. O derginin e ski kapaklarında Kürt kardeşlerine hakaretler var.
HDP’nin adayı ‘Birlikte dans edelim Türkiye’ diyor. Batıda Kürt kelimesini ağzına almıyor. Doğu’da Kürtleri hatırlıyor.

“BU SEÇİMDE İKİ ADAY VAR”
Bu seçimde iki aday var. Bir milletin aday, iki vesayetin, statükonun adayları. Bir yeni Türkiye’nin adayı, iki eski Türkiye’nin adayları. Türkiye’nin yıldızını sizler yücelteceksiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • harun01 Ağustos 2014 19:38

    Yahudilerin elinden alınan herşey mundandır, domuz eti yemek gibidir. Çünkü yahudiler katillerdir. Lanetlenmiş mahluktur

  • rözer01 Ağustos 2014 01:53

    Sn başbakan musevilerin ödülünü aldığı için çok eleştirildi,almamalıydı.

  • goldsmaduruz31 Temmuz 2014 22:31

    aynen seninleyiz ve sana güveniyoruz milletin adamı

  • goldsmaduru31 Temmuz 2014 21:56

    istikrar sürsün türkiye büyüsün seninleyiz milletin adamı sana güveniyoruz

  • ilker31 Temmuz 2014 21:44

    sanki nobel ödülü geri verin gitsin

  • lorenzo31 Temmuz 2014 21:39

    israil herkesle dalga geçiyor sadece bir kişiyle değil

  • cengiz31 Temmuz 2014 21:38

    abd kesin bir dille dur demedikçe israil kimseyi sallamaz sadece kendi içinizde vatandaşa propaganda yaparsınız

  • EDEN BULUR.31 Temmuz 2014 20:48

    Ülkeleri birbirine kırdırtmaya çalışanlar utansın herkim yaptırıyorsa ALLAHIM belalarını versin kendi insanınada insanlık dışı davrandıranlarda utansın insanları POLİS lere biber kırdırtanlar utansın bakın şimdilerde o içeri giren POLİS kardeşlerimize gene biz ÇAĞULCULAR sahip çıktık.içeri alınan POLİSlere ters davranan polislerde utansın ama onlarda emir kulu onlara o emirleri verenler utansın birgün gelecek ve bu yapılanların hepsinin hesapları sorulacak çünkü EDEN BULUR.

  • kerim okcu31 Temmuz 2014 20:45

    senle dalga geçiyorlar

  • muhteşem31 Temmuz 2014 19:18

    helal sana başbakanım alın ödülünüzü ................ demek istemiş aslında

  • daha iyi 31 Temmuz 2014 19:09

    madalyayı almak oyları beş puan artırdıysa geri verip başlarına çalmak 10 puan artırır

  • serkan 31 Temmuz 2014 19:06

    nutuk yerine mesela 10 yıl boyunca israille ilgili tüm askeri ilişkilerimizi ve bağlı anlaşmaları iptal ediyoruz deyin bakalım ne olacak adamlar görünen o ki bu güzel nutukları pek sallamıyor

  • Garip31 Temmuz 2014 18:35

    Bu adamlarda nutuk kalkanı mı var nedir hala saldırıları durdurmuyorlar ne biçim adam bunlar

  • gamze31 Temmuz 2014 18:34

    ya nutuk atacağına oğluna de israile mal taşımasın diyebiliyormusun ?

  • CAN31 Temmuz 2014 18:32

    sende baTIDA KÜRT LAFI ETMİYORSUN

  • cevval31 Temmuz 2014 18:16

    alırken gurur duyuyordun ama :)

  • daha da sertleşmek lazım 31 Temmuz 2014 17:50

    bu harika nutuklar bağırıp çağırmalar lanetlemeler nedense israilin hergün çoluk çocuk kadın yaşlı genç suçsuz insanları öldürmesini durdurmuyor daha da sert nutuk atmak gerekiyor demek ki