E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkdoğan kabininin şifrelerini açıkladı---

Akdoğan kabininin şifrelerini açıkladı

Akdoğan kabininin şifrelerini açıkladı
29 Ağustos 2014 - 08:07 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Akdoğan, yeni kabinede olacakları açıkladı

TRT Haber ekranlarında  "Yarından Önce" programına konuk olan AK Parti Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Gökhan Gökçe'nin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Yalçın Akdoğan, 12. Cumhurbaşkanı olarak Köşk'e çıkan  Recep Tayyip Erdoğan'ın Ahmet Davutoğlu ile biraraya gelmesinin ardından yeni kabinenin nasıl şekilleneceği yönündeki soruyu şöyle cevapladı;

Yeni bir genel başkan var, yeni bir başbakan var inisiyatif ona ait, bir ekiple çalışacak, kendi ekibini kurması gerekecek. Bundan dolayı da siyasi nezaket gereği hem genel başkan yardımcıları hem bakanlarımız burada önünü açıyorlar, açık çek verdiler. Sayın Bülent Arınç son derece siyasi nezakete uygun biçimde söylemesi gerekeni söyledi. Burada yepyeni birileri gelecek, şok değişiklikler olacak şeklinde bakmamak lazım, partilisiyle hükümet üyeleriyle ortadaki kadro bu AK Parti kadrolarıdır. Bundan sonraki süreç bir takım oyunu, ekip ruhuyla, ortak akılla devam edecektir. Bu ailenin parçaları yine bu süreci devam ettirecek. Dışarıdan birileri gelip yapmayacak bunu. Bu yüzden baktığımızda süreklilik içinde değişimdir önemli olan. AK Parti kadrolarında elbette bir yenilenme, kan tazeleme, revizyon olacaktır. Bir çok arkadaşımız gerçekten engin bir tecrübeye sahip, bir müktesebat var ortada, çok değerli siyasetçi arkadaşımız var, yeni göreve gelen bakan arkadaşlarımız var bu noktada çok radikal çok kökten, şok edici değişiklikler beklememek lazım. Yeni başbakan elbette kendi kabinesini kuracaktır ve bu yeni bir kabine olacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • arif tarif29 Ağustos 2014 14:52

    maliye ve ekonomiden sorumlu bakan yiğit bulut olmalıydı,şimdi faizleri sıfırlamıştı,cebimiz para dolmuştu,aslında bütün bakanların değişmesi lazımdı

  • mali29 Ağustos 2014 09:58

    Başbakan olacak adam. Ama olmadı yardımcısı olabilir.