E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Partili milletvekili adayına saldırı---

AK Partili milletvekili adayına saldırı

AK Partili milletvekili adayına saldırı
24 Mayıs 2015 - 08:21 borsagundem.com

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Ramazan Demir, Adana'nın Aladağ ilçesinde seçim çalışmaları sırasında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Adana 12. sıra milletvekili adayı Ramazan Demir, Aladağ ilçesinde seçim çalışmaları sırasında bıçaklı saldırıya uğradı.

Demir, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Demir'in ambulansla hastaneye getirilmesinin ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, milletvekili adayı Talip Küçükcan ve AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile bazı partililer de hastaneye geldi.

Adana Valisi Mustafa Büyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletvekili adayı Demir'in, Aladağ ilçesinde 3 bıçak darbesiyle yaralandığını ve hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

Saldırının trafikte seyir halindeyken Demir'in aracının önünün MHP bayrakları bulunan bir araçla kesilerek gerçekleştiği yönünde bilgi edindiklerini dile getiren Vali Büyük, "Saldırıya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Olay çok yönlü araştırılıyor" dedi.

Olayın üzüntü verici olduğunu ifade eden Büyük, saldırıyı kınadı. Sükunet çağrısında bulunan Büyük, ilçeye takviye ekip gönderdiklerini, ek tedbirler aldıklarını aktardı.

Bu arada, olaya ilişkin gözaltına alınanların Faruk S. ile Muhammet F. olduğu, şüphelilerden Faruk S'nin 156, Muhammet F'nin ise 121 promil alkollü olduğunu öğrenildi.

Çelik: Saldırıyı lanetliyorum
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Adana adaylarımızdan Ramazan Demir bıçaklı saldırıya uğradı. Bu saldırıyı lanetliyorum. Ramazan kardeşime acil şifa diliyorum. Şu anda Adana merkeze ambulansla sevk ediliyor. İnşallah çabuk şifa bulacak. Ambulanstaki arkadaşları arayarak bilgi aldım. Ramazan kardeşimizin de sesini duydum. 3 bıçak yarası almış. İnşallah çabuk şifa bulacak" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)