E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den CHP'ye ilk tepki geldi---

AK Parti'den CHP'ye ilk tepki geldi

AK Parti'den CHP'ye ilk tepki geldi
28 Ağustos 2014 - 14:56 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP'li Altay'ın iç tüzüğü fırlatmasına ilişkin açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP'li Engin Altay'ın Meclis'te iç tüzük fırlatması ve CHP'lilerin Genel Kurul'u terk etmesine tepki gösterdi.

Kurtulmuş, "Son derece çirkin, CHP açısından da anlamsız bir adım. Bunlar eski Türkiye'nin alışkanlıkları. Vatandaşın yüzde 52'sinin verdiği oyla Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi. 

Bu yemin töreninin usül ve erkan çerçevesinde bitirilmesi gerekirdi. Ama son derece çirkin bir davranış oldu. Buradan Sayın Erdoğan'a bir leke gelmez. Ama CHP'ye bir kez daha leke gelir. 

CHP olarak biz nerede yanlış yapıyoruz, bu yanlışlarımızı düzeltelim, 5 sene sonra biz kendi adayımız cumhurbaşkanı yapalım demek CHP açısından daha anlamlı olurdu" diye konuştu. Kurtulmuş, CHP böyle davrandıkça milletin görev vermeyeceğini de sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kürşad Genç28 Ağustos 2014 17:02

    demokrasiden bahsedip insan haklarından bahsedip eşitlikten özgürlükten bahsedip kitap fırlatmak ancak bunlara yakışırdı.forever RTE =))

  • hakan277228 Ağustos 2014 15:57

    Bu bir yemin töreni yemin törenin kuralları da belli.CHP feodal yapısıyla hala darbe zihniyetiyle hareket etmektedir.Burada yasaları çiğnetmek söz konusu değil.Elbette genel başkan olarak erdoğan parti genel kurulunda son konuşmasını yapmak için yayınlatmadı kim olsa resmi gazetede aynı şeyi yapardı.Bunda herhangi bir mahsur da yok.

  • türk28 Ağustos 2014 15:18

    Chpnin tavrı niye anlamsız olsunki.Chp yırtındı hukuksuzluk yapılıyor diye.Bugünde Meclis başkanı tüzüğe aykırı hareket etti.Milletin yüzde 52 oyunu alması demek hukuk kurallarını çiğnemek demek değil.