E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti tabanı o partiyi istiyor---

AK Parti tabanı o partiyi istiyor

AK Parti tabanı o partiyi istiyor
29 Haziran 2015 - 18:46 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay tabanlarının AK Parti-MHP koalisyonunu desteklediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Beşir Atalay, Meclis Başkanlığı seçimleri, koalisyon ve Suriye'ye operasyon konularını A haber özel yayınında değerlendirdi.

Seçimlerin üçüncü turu sonrasında başka bir adayı destekleyecekleri iddiasını yalanladı. Atalay, "Böyle bir planımız politikamız söz konusu değil ve olmayacak, kendi adayımıza oy vereceğiz. Başka biri için feragat söz konusu değil. Başka bir alternatif de ben şu anda düşünmüyorum. Parti olarak düşünmüyoruz. Bir plan içinde değiliz." dedi.

 Atalay, "Tabanımızda daha çok MHP gibi çıkıyor, gazetelerde de bu yansıyor ama bu biraz da görüşmelere bağlı" diyerek parti tabanının koalisyon ortağı alarak daha çok MHP'yi istediğini belirtti. Suriye'ye askeri operasyon iddialarını da değerlendiren Atalay, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'ye girmesi en son seçenektir" dedi.

"Hükümet talimat veriyor TSK da karşı bir tavır içinde gibi haberler oluyor" diyen Atalay, "Hükümetten TSK'ya giden bir talimat yok mu? sorusuna şöyle yanıt verdi: Hayır. Hükümet bir talimat veriyorsa TSK onun gereğini yapar. TSK'nın oraya girmesi en son seçenektir. Olmazsa olmaz durumuna gelirse ancak. Şu anda böyle bir seçeneğimiz yok. Diğer bütün yöntemler üzerinde çalışılıyor. Tabi Türkiye'nin menfaatleri açısından olup bitenler değerlendiriliyor. Yapılması gerekenler de yapılıyor. Ama bizzat TSK'nın girmesi en son politikadır ve şu anda öyle bir şey söz konusu değildir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever30 Haziran 2015 03:22

    akp MHP koalisyonu akp nin telk başına iktidarından daha hayırlı olur, akp yaptığı hataları bununla giderebilir bir MHP li olarak bahçelinin yanlışları muhalefet olarak değil hükümet larak düzeltmesinin gerektiğini düşünüyoorum

  • alabao30 Haziran 2015 00:27

    HDP yada CHP ile koalisyon yaparsanız bir daha sizin için sandığa gitmem

  • uzman29 Haziran 2015 23:00

    MHP bahçelilinin geçmişten günümüze baktığınızda ülke yönetmek gibi bir çabası asla olamadı hep bağzı şeylerden mededet umarak sürekli eleştiri ama icraat yok olamaz bahçelide ulke yönetme kapasitesi hiç bir zaman olmadığı gibi yönetecek kadrolarıda hiç oluşmadı bahçelinin ivedi bir şekilde çekilmesi gerekiyor bu zatla bu partinin yürümesi balığın kavağa çıkmasıyla eşdeğer bizler bu şeçimde oyumuzu verdik ama hata yaptık hata bir kere yapılır .syg.

  • avcı29 Haziran 2015 20:09

    MHP iktidara gelip şikayet ettiklerine engel olsun hep şikayet etmekle memlekete hizmet olmaz

  • Mehmet29 Haziran 2015 19:27

    Paralel örgüt lideri kainat imamı o partiyi istiyor.

  • exper29 Haziran 2015 19:22

    MHP tükürdüğünü yalamaz umarım.