E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti milletvekili kaza yaptı---

AK Parti milletvekili kaza yaptı

AK Parti milletvekili kaza yaptı
22 Nisan 2014 - 10:13 borsagundem.com

AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, İnegöl’ ün Mezitler mevkiinde otomobiliyle Bursa’ ya gelirken kaza yaptı

AK Parti Bursa Milletvekili 45 yaşındaki Tülin Erkal Kara, yönetimindeki otomobille Ankara'ya giderken İnegöl İlçesi yakınlarında yola aniden fırlayan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca bariyerlere çarptı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Kara, İnegöl'deki bir özel hastaneye kaldırılarak müşahade altına alındı. 

AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, partisinin grup toplantısına katılmak üzere Bursa'dan 34 TK 1969 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Saat 07.00'de İnegöl'e 14 kilometre uzaklıktaki Mezitler Mevkii'nde, yola çıkan bir köpeğe çarpmamak için direksiyonu aniden kıran Kara'nın yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan evli ve 1 çocuk annesi Tülin Erkal Kara, ambulansla İnegöl'deki özel bir hastaneye kaldırılarak müşade altına alındı. Fotoğraf ve görüntüsünün çekilmesini istemeyen Tülin Erkal Kara, "Aniden önüme köpek çıktı. Vurmamak için direksiyonumu kırınca kaza yaptım. Durumum şu anda çok iyi" dedi.

Kaza haberini duyan AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, kaymakam ve ilçe emniyet müdürü hastaneye giderek milletvekiline "Geçmiş olsun" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)