E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti hangi illerde önde?---

AK Parti hangi illerde önde?

AK Parti hangi illerde önde?
30 Mart 2014 - 23:29 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti'nin önce olduğu illeri açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti'nin sekizinci kez girdiği seçimden galip ayrıldığını söyledi. CHP'nin Ankara adayının erken konuştuğunu kaydeden Çelik, İzmir'de CHP'nin; İstanbul, Ankara ve Antalya'da AK Parti'nin önde olduğunu söyledi.

Çelik şöyle konuştu:

"Halkımıza gösterdikleri bu ilgiden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Milli irade adına bir demokrasi bayramı yaşandı. Başbakanımız Ankara’ya intikal ediyor. İlerleyen saatlerde seçimlerle ilgili genel bir değerlendirmeyi yapacaktır. Erken öten horoz genelde zarar eder. CHP'li arkadaşlarımız birbiri peşi sıra açıklamalar yapıyorlar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Halkı aldatmanın bir anlamı yok. CHP İzmir'de açık ara önde onunla ilgili bir itirazımız var mı? Öndeyse öndedir. CHP'nin önde olduğu illerde öndeyiz diye bir ifademiz olmaz. Bu bir CHP klasiğidir. Kılıçdaroğlu, İstanbul'da aday olduğu zaman yine zaferlerini ilan ettiler, davul zurna çalmaya başladılar. Aynı şey şu anda Ankara‘da… Ankara’nın şu anda 25 ilçesinin 21'i AK Parti tarafından kazanılmış görünüyor. YSK nihai sonuçları açıklanıncaya kadar hiçbiri kesin değildir. CHP'liler kutlama yapıyor"

"AK Parti 8. kez sandığa gidiyor. Halkımız sekizinde de AK Parti’nin yanında yer almıştır" diyen Çelik, bir soru üzerine Antalya'da önde olduklarını söyledi.

"Ankara’da seçim zaferi ilan ediyorlar. Ben onlara kendi sloganları ile sesleneyim, yavaş kardeşim yavaş" diyen Çelik, haber ajanslarının farklı veriler paylaşamasıyla ilgili soruya da "Cihan Haber Ajansı temennisini yansıtıyor. Devletin resmi ajansı kuruluşundan beri en sağlam sonuçları vermiştir" yanıtını verdi. 

Çelik, Başbakan Erdoğan'ın bir balkon konuşması yapıp yapmayacağına yönelik soruya da, kendisinin bilgisinin olmadığını ancak, bugün ya da yarın böyle bir konuşma yapabileceğini söyledi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • keriz3531 Mart 2014 00:13

    hep söyledim gene söylüyorum RECEP TAYYİP ERDOĞAN gelmiş geçmiş ATATÜRKTEN sonra ki en büyük liderdir duruşuyla adaletiyle tam bir devlet adamıdır bunu bu halk birkez daha göstermiştir BÜYÜK TÜRKİYE RECEP TAYYİP ERDOĞAN LA daha da büyüycektir dünya bir kez daha görsün tüm türkiye düşmanları bir kez daha bilsin başçalan hırsız vs diyen çapulcular sizler agızlarınıza almışsınız bir sakız çigneyip duruyorsunuz yani CHP li ler yenilgiyi kabullenin ve önünde egilin bu da bir erdem dir.anlayana.....