E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan'a 100 bin TL'ye saldırmışlar---

Ahmet Hakan'a 100 bin TL'ye saldırmışlar

Ahmet Hakan'a 100 bin TL'ye saldırmışlar
05 Ekim 2015 - 17:08 borsagundem.com

Gazeteci Ahmet Hakan'a saldıranların ifadeleri ortaya çıktı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden Kamuran Ergin, avukatların verdiği bilgiye göre saldırı için 100 bin TL teklif edildiğini iddia etti. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunda saldırının tüm ayrıntılarını anlatan Fuat Elmas, saldırı talimatını aldığı emekli polis memuru Yahya Kemal Gezer’in kendilerine “Dövülecek bir adam var” diyerek verdiğini öne sürdü.

Kamuran Ergin, ifadesinde şunları söyledi:

“Kurban Bayramı arefesinde, Uğur Adıyaman  gece beni aradı. Evde nişanlımlaydım ‘Geliyoruz’ dedi. Kısa sürede Fuat Elmas  ile geldi. Arkalarından Ahmet Şengüler, bir süre sonra da Soner ve Dehşet isimli arkadaşlarım geldi. Uğur, kısa bir süre önce Fuat’la ikisini Kayışdağı’nda bir yere götürdüklerini, gözünü bağlayıp kendisini mahzenimsi bir yere indirdiklerini söyledi. Kendisini şube müdürü olarak tanıtan bir kişi, Ahmet Hakan ile sıkıntıları olduğunu, bu adamı dövüp bırakmaları gerektiğini, bu işin karşılığında 100 milyar lira vereceklerini, ayrıca Osmanlı Ocaklarının ilçe başkanlığını sana Nezir isimli bir şahıs ayarlayacak dedi, Nezir isimli şahsı tanımam ne iş yaptığını da bilmem. Fuat ve Ahmet teklifi kabul etti. Soner ve Dehşet kabul etmedi. Bu konuşma sırasında alkol ve uyuşturucunun etkisindeydim. Durumum kötü olduğu için ve sadece darp edeceğimiz için kabul ettim.”

İNDİRİLMESİ LAZIM 

Saldırganlardan Fuat Elmas, saldırı talimatını bir hafta önce, 23 Eylül’de, emekli polis memuru Yahya Kemal Gezer’in Fatih’te işlettiği Rüzgar Kafe’de aldıklarını söyledi. Kafeye Uğur Adıyaman’la gittiklerini anlatan Fuat Elmas, Yahya Kemal Gezer’in “Dövülecek bir adam var” diye söze başladığını belirterek şunları söyledi: “Kim olduğunu sorunca “Gazeteci Ahmet Hakan. Şehitlere ölü diyor. Oyum HDP’ye diyor. Tahrik ediyor. HDP’ye o verilmesi için teşvik ediyor. Bunun indirilmesi lazım. Bu akşam talimat verildi. İşin içinde MİT var. Emniyet var. Reis var. Bu işi iki üç gün içinde bitirin bize paketi verecekler.” dedi. Paketi getirecek kişileri sorduğumuzda bize “Kanlıca’dan talimat geldi” dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :))05 Ekim 2015 21:23

    ulenn şu yorum ve haber akışına parizanlarıda alıştırdık ya.....belki ekonomi ve siyaset öğrenir vatan haini değil ama adam olursunuz.not istisnalar hariç

  • salo05 Ekim 2015 21:16

    Bu gazeteci bozuntusunun şimdiye kadar biryere çarpılmadan gelmesi mucize,her ülkesini seven insanın en gıcık olduğu biri,ama bunu OSMANLI OCAKLARIna yamamak dahada alçaklık,belkide bu soytarı bilerek sopa yedi sırf meşhur olsun diye,bunun gibilerden her yol beklenir.gördüğüm yerde bir kafada benden olur

  • osmanlı herdaim var05 Ekim 2015 21:05

    leenn kıbrıs hava harekatında bile kendini bilmezlerin sonrasında biz türk askerleri ile değil sarıklılarla savaşdık diye

  • KİMSENİN GÜÇÜ YETMEZ05 Ekim 2015 20:17

    OKİ OSMANLI OÇAKLARI HİÇBİR SİYASİ İLİŞKİSİ YADA ÇIKARAMAÇLI ÖRGÜT YAPILAŞMASI İÇİNDE OLAMAZ OLMAZ VE İSTİSMAR EDİLEMEZ.HER OSMANLIYI SAVUNAN YAPILAŞMAYI OSMANLI OÇAKLARI SIFATINA SOKMAYIN.

  • OLAMAZDA05 Ekim 2015 19:51

    OSMANLI OÇAKLARININ TAYYIP ERDOĞANLA ALAKASI YOK..

  • HOLİVORTMU05 Ekim 2015 19:50

    ULAN FİLM SENARİST İ OLSA BU KADAR İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ İDDİANAME HAZIRLAYAMAZDI.

  • SACMALIK05 Ekim 2015 19:46

    BU İFADELER KESİNLİKLE POLİS TARAFINDAN HAZIRLANMIŞ

  • bu bir oyun ve tuzak..05 Ekim 2015 19:20

    bence bu bir komplo ve tuzak. kesinlikle tayyibi deviremeyen ve 40 yıllık örgütlü suçlarını ortaya döken tayyiphedefte ve bilinçli olarak tayyip erdoğan kirletilmeye yıpratılmaya çalışılıyor. tayyip erdoğan talimatla adam dövdürecek olsa 13 yıl mı beklerdi?.

  • MEDYA DOKUNULMAZ DEĞİLDİR05 Ekim 2015 18:07

    BU ÜLKEDE PARAN VARSA SEN KRALSIN..MEDYA NIN DOKUNULMAZLIĞI AKABİNDE ÖZGÜRLÜĞÜ VE ŞAN ŞÖHRET SAHİBİ OLSAN GENEDE BOŞ İŞLER.

  • belliydi05 Ekim 2015 18:05

    osmanlı ocakları yani akp

  • :))05 Ekim 2015 18:05

    İYİ PARA HAA 100 BİN TL YE ADAM DÖVÜLÜR.....:))

  • tiyatro sahnesine hosbulduk05 Ekim 2015 17:57

    tam bir oyun

  • fare05 Ekim 2015 17:42

    farenin kapanına farenin kuyruğu sıkışınca kuyruğumu cıkarayım ayağımdan yakala olayı bu vatandaşlar fazla sinama izlemişler vadi den çalınmış bir senaryo :):)

  • ESKİ AKP Lİ/*05 Ekim 2015 17:24

    Sizler gibi eşkiyaların BAŞLARININ kesilmesi lazım gelecek nesillere ders olsundiye ama bunu yapacak adammıvar ülkede.onlar ancak kendilerine göre kanun çıkartıyorlar nasıl ülkeyi kendi çıkarlarımıza karşı koruruz ve bizlere karşı gelenlere nasıl bir korku yaşattırırız onlar işte bunların paşinde olduğundan ülke ne hale geldi ama kıyamet gününü düşünen yok bunlarda ALLAH korkusu bile yok gerçekten ALLAH korkusu taşıyan insanlar bukadar zalimlik yapamazlar ama kim ne yaparsa yapsın er yada geç hak ettiği belayıda bulurlar.şimdi davutoğluna sesleniyorum şimdimi aklınız başınıza geldide EMEKLİLERE yıllık 1200 tl para ödemeyi kabul ettiniz hani emeklilere 100 liralık zammı çok görüyordunuz hani BÜTÇE açık verecekti şimdi ne olduda bir anda açıldınız bende bir AKP li olarak sizlwere kesinliklen oy vermeyeceğim sizler sadece sayın KILIÇTAROĞLUNUN verdiği sözlerin yansımasını yapıyorsunuz yani KOPYACISINIZ.bir sağ görüşlü olarak sayın KILIÇTAROĞLUNU gene bu seçimlerde destekleyeceğim vede destekleteceğim sdizler insanlıktan nasibinizi almamışsınız sizler halen ERDOĞANIN peşinden gittiğiniz sürece hepiniz<in başına yakında mutlaka bir şeyler gelir.

  • Byk05 Ekim 2015 17:22

    Yahya Kemal Gezer,1000 kişiyi öldürdüğünü iddia eden Ayham Çarkın'la aynı davada yargılanmış.

  • ali05 Ekim 2015 17:19

    Reis kim? MİT belli Hakan Fidan. Azmettirenlerin AKP li olduğu kanısındayım.

  • Pargali ibrahim05 Ekim 2015 17:15

    Yargıça bu adamlarin hepsi saldirsaydı karar aynı cikartiydi bu emsal olacak bundan sonra dogdur 1 kişi ceza alsın caydırıçıliğı kalmadı yeni Türkiye akp vekili dogseydiler bu şahıslar aynı karar cikacakmiydi ey Türkiye Cumhuriyeti Başbakanıyim diyen şahsa sormak lazım demokrasiyi böylemi inşa edeceñ