E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan saldırısında flaş gelişme---

Ahmet Hakan saldırısında flaş gelişme

Ahmet Hakan saldırısında flaş gelişme
07 Ekim 2015 - 19:58 borsagundem.com

Gazeteci Ahmet Hakan'a yönelik saldırıya ilişkin 6 şüphelinin serbest bırakılmasına, savcılığın yaptığı itiraz reddedildi

Gazeteci Ahmet Hakan'ın evinin önünde saldırıya uğramasına ilişkin savcılığın tutuklama istemiyle mahkemeye sevk ettiği 7 şüpheliden yalnızca Ahmet Şengüler'in tutuklanmasına savcılık itiraz etmişti.

Soruşturma savcılığının itirazını değerlendiren İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, kararını yeniden gözden geçirdi. 6. Sulh Ceza Hakimliği, kararını yerinde bularak, itirazı bir üst mahkeme olan 7'inci Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderdi. 7. Sulh Ceza Hakimliği de, verilen kararı yerinde bularak savcılığın itirazını reddetti.

Gazeteci Ahmet Hakan'ın evinin önünde saldırıya uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada Ahmet Şengüler, Kamuran Ergin, Fuat Elmas, Uğur Adıyaman, Yahya Kemal Gezer, Soner Arık ve Nezih Özbirinci gözaltına alınmıştı. Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından sorgulanan 7 şüphelinin tamamı "örgüt kurmak ve yönetmek", "kasten Yaralama", "mala zarar vermek" ve "tehdit" suçlarından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilmişti.

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde ifadeleri alınan şüphelilerden Ahmet Şengüler "kasten yaralama" suçundan tutuklanırken 6 şüpheli ise serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılan 6 şüpheliden Kamuran Ergin, Uğur Adıyaman ve Fuat Elmas hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmıştı.

Soruşturmayı yürüten savcılık, tutuklamaya sevk ettiği 6 şüphelinin serbest bırakılmasına ilişkin İstanbul Nöbetçi 6. Sulh Ceza Hakimliği'ne itiraz etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir gerçek08 Ekim 2015 05:24

    bence bu saldıryı doğan üçüncü kişiler üzerinden yaptırdı amacı kendi aleyhine açılan soruşturmaları bertaraf etmek.zira doğan medyası ahmete yapılan saldırıyı ak partiye yıkmaya çalışıyor.buradan da anlaşılıyor ki doğan dununla ak partiyi sıkıştırıp üzerindeki soruşturmaları elimine etmek istiyor.doğanda daha çok numaralar var tabii kendi aklı değil bir üst akıl bunu tezgahlıyor.

  • Ilker07 Ekim 2015 22:47

    Memleketin başında bir sürü dert var bidebu kalemi gevşek adamın cıvıklıkları ulan bi gun biri sana bişey yapardı ama yine kumpasa malzeme oldun

  • munci07 Ekim 2015 22:31

    doğan grubuna terör soruşturması başlatılınca mağdura yatmak ve ortalığı veveleye vermek için organize edilmiş bir tiyatro. akıl hocaları da fetö'dür.

  • Hukuk07 Ekim 2015 20:30

    Kanımca bu saldırıyı Ahmet Hakan organize etti ve inanıyorum ki adalet en kısa zamanda tecelli edecektir!