E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan saldırısında flaş gelişme---

Ahmet Hakan saldırısında flaş gelişme

Ahmet Hakan saldırısında flaş gelişme
04 Ekim 2015 - 13:36 borsagundem.com

Gazeteci Ahmet Hakan’a saldırıda gözaltına alınan ve adliyeye sevkedilen şüpheli sayısı 7’ye yükseldi

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a, Nişantaşı'ndaki evinin önünde saldırı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce 4 kişi gözaltına alınmıştı. Ancak bu sabah adliyeye sevk edilen şüpheli sayısının 7 olduğu ortaya çıktı. Saldırganların ifadelerini Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun nöbetçi savcısı alacak.

Ahmet Hakan'a saldırıda gözaltına alınan ve adliyeye sevkedilen şüpheli sayısı 7'ye yükseldi.

İŞTE O İSİMLER 

Hurriyet.com.tr’nin edindiği bilgilere göre, 4 kişinin dışında adliyeye sevk edilen 3 kişinin Soner A., Kemal G. ve Nezih Ö. Olduğu öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen saldırganların ifadesi Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun nöbetçi savcısı Mehmet Şenay Baygın alacak.

Sabah saat 09.45 sıralarında adliyeye sevk edilen saldırganlar önce doktor kontrolünden geçirildi ardında da sorgu için savcılık katına çıkarıldı.

Kamuran Ergin'in da aralarında olduğu 4 saldırganın ilk ifadesi Asayiş Şube'de alındı.

6 ARAÇLA GETİRİLDİLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ndeki ifade verme işlemlerinin ardından şüpheliler, konvoy eşliğinde saat 9.45'de emniyet binasından çıkış yaptı. 6 araçtan oluşan konvoyda bulunan şüpheliler, savcılık sorgusu için saat 10.00'da Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün devraldığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ahmet Güler, Kamuran Ergin, Fuat Elmas ve Uğur Adıyaman 1 Ekim'de gözaltına alınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)