E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan saldırısı için çarpıcı yorum---

Ahmet Hakan saldırısı için çarpıcı yorum

Ahmet Hakan saldırısı için çarpıcı yorum
06 Ekim 2015 - 15:05 borsagundem.com

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ahmet Hakan'a saldırının 'AK Parti'ye zarar verme amacıyla yapıldığı' yorumunu yaptı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kim olursa olsun, basına yönelik saldırıların karşısında olduklarını vurgulayarak, "Bu tür saldırılar Türkiye'ye zarar verir. Ahmet Hakan'a yapılan saldırıdan kim istifade ediyor, ona bakmak lazım. Bu tamamen AK Parti'ye zarar vermek için yapılan bir harekettir" dedi.

Toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Uşak'a gelen Eroğlu, valilik ziyaretinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a yönelik saldırıya değinen Eroğlu, "Basına yönelik saldırıların kim olursa olsun karşısındayız. Bu tür saldırılar Türkiye'ye zarar verir" dedi.

"ARKASINDA NE NİYET VAR ONA BAKMAK LAZIM"

Saldırılardan kimin istifade ettiğine bakmak gerektiğini vurgulayan Eroğlu, şunları kaydetti:

'Arkasında ne niyet var ona bakmak lazım. Bundan istifade edecek kimler? Ak Parti'den, hükumetten kimse bu tür saldırıları istemez. Bizim aleyhimizde olur bu tür saldırılar. Emniyet güçlerimiz çalışıyor, bu saldırıyı gerçekleştirenlerin arkasındakiler tespit edilecek. Türkiye eski Türkiye değil. Karşılıklı fikirlerimizi söyleyelim, medeni şekilde tartışalım ve doğruyu bulalım. Birbirimizi sevelim, sevmesek bile saygı göstermek zorundayız. Kim olursa olsun, bu saldırı son derece yanlıştır, çirkindir. Türkiye'de her seçimde birileri belki ajanların marifetiyle bu tür olayları gerçekleştiriyor. Bu tamamen AK Parti'ye zarar vermek için yapılan bir harekettir. Elimizden geldiği kadar bu tür olayları engellemek için çaba gösteriyoruz. Herkes dikkatli olsun, bir risk varsa koruma talep etsinler. Bunu da özellikle vurgulamak istiyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DLBYZ06 Ekim 2015 19:36

    DÖVMEDİK DİYEN SİZİN VEKİLİNİZ VEYSEL SENDE UÇMUŞSUN BE

  • mantık06 Ekim 2015 16:19

    akp nin içine üye olarak bütün çıkarcı vurucu kırıcı canlılar doluşmuş o zaman bakmıyormusunuz kimi üye yaptığınıza oy gelsin meydan dolsun kim olursa olsun

  • ali06 Ekim 2015 15:45

    güldürüme beni bakan Eroğlu. Her olayı kendi lehinizeymiş gibi göstermede üstünüze yok. Adamlar AKP üyesi daha nolsun. AKP üyeleri partiye zarar vermek istiyorsa üyelerinizi araştırıp alın partiye

  • Byk06 Ekim 2015 15:39

    Bakan,saldırıdan istifade eden kimse ona bakın diyor.Bu mantıkla PKK saldırılarından kim istifade ediyorsa söylesin ona bakalım !

  • goole06 Ekim 2015 15:28

    Bu bakan önce kendi teşkilatındaki kayıp paralarla uğraşssın. OGM ve diğerlerinde batak çok fazla

  • mış mış06 Ekim 2015 15:27

    bir de başkan olsanız oy vermeyenleri sıra dayağına çekersiniz gerçek niyetlerinizi okumayan var hala