E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAğaoğlu'ndan ilk sözler---

Ağaoğlu'ndan ilk sözler

Ağaoğlu'ndan ilk sözler
27 Ekim 2014 - 19:05 borsagundem.com

Ali Ağaoğlu yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili kurulan soruşturma komisyonuna vereceği ifade öncesi konuştu

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve işadamı Ali Ağaoğlu’nun bilgisine başvurdu. Ağaoğlu komisyona girmeden önce “Çağırdılar geldik saklayacak bir şeyimiz yok” dedi.

TBMM’de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’ndaki çalışmalarına devam ediyor. Komisyon 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasında takipsizlik kararı verilen kişileri bilgisine başvurulmak üzere ifadeye çağırdı. Komisyon dün ilk olarak Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ın ifadesini aldı. 
Komisyonun çağrısına uyduk

Yaklaşık 1 saat süren ifadenin ardından görüntü verememek için basın mensuplarından uzaklaşan Bayraktar’ın avukatı Fatih Erdöl yaptığı açıklamada “Müvekkilimiz Abdullah Oğuz Bayraktar komisyonun çağrısına uyarak geldi. Bu dosyada hukuka aykırılık teşkil edebilecek hiçbir husus yok. Biz de ifade verdik. Bilgisine başvuruldu kendisinin” dedi. Bayraktar’ın ardından Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da komisyona ifade verdi. Yaklaşık 30 dakika komisyonun bulunduğu odada kalan Aydınlar, korumaları eşliğinde adliyeden ayrıldı.

“Saklayacak bir şeyimiz yok”
Komisyonun çağrısı üzerine dün saat 14:30’da adliyeye gelen işadamı Ali Ağaoğlu ise yaklaşık bir saat ifade verdi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Ağaoğlu “Bizi çağırdılar geldik. Saklayacak bir şeyimiz yok. Ne biliyorsak anlatacağız” dedi. Ağaoğlu ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı. 
Barış Güler tanıklıktan çekilmişti

Komisyon geçen hafta eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler ve işadamı Reza Zarrab’ı adliyeye çağırmıştı. Ancak Güler ve Zarrab komisyona ifade vermeyi reddederek tanıklıktan çekilmişti. Dün ifade veren Mehmet Ali Aydınlar, Abdullah Oğuz Bayraktar ve Ali Ağaoğlu hakkında ise TOKİ soruşturması kapsamında 2 Mayıs 2014’de takipsizlik kararı verilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yasin27 Ekim 2014 23:07

    O bu değilde bu adamın kazık kadar oğlu kızı var nerdeyse kızından küçük bir kardeşimizle birlikte ayıp oluyor biraz ve muhafazakar kesiminde dikkatini çekiyor ki cumhurbaşkanımızında durumdan rahatsız olduğunu düşünüyorum

  • kemalettin 27 Ekim 2014 20:46

    hepsi tayyibin adamları, hepsi de yolsuz, rüşvetçi. ağababaları başhırsız zaten